פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

התקנת כונן קשיח נוסף CD / DVD מבער

Reply

שרשרת כלים
Old 16 ספטמבר 2008, 22:13
חבר קבוצת

Default התקנת כונן קשיח נוסף CD / DVD מבער

מישהו מכיר טוב הקישור הוראות התקנה של הכונן הקשיח.
כמו כן, הייתי צריך להתקין מחדש את Windows ב HD, כי גם? זוהי מטרתו העיקרית תהיה לשמור על הנתונים ולא לסתום לי את אחד העיקרית. האם אתה יכול גם רשימה של דרכים partioning את הכונן הקשיח כדי לאחסן מאפשר לומר: pics, גדול Docs, rar קבצים וכו 'יש כל כך הם היעד שלהם.

תודה מראש,

MPenney
Old 17 ספטמבר 2008, 00:19
קבוצת תורמים

היי mpenney

היה סמוך ובטוח כי זו היא פעולה קלה ללא התקנה מחדש, אבל אתה צריך לקחת כמה אמצעי זהירות.

את פתרון קל הוא USB חיצוני, אבל אם אתה רוצה פנימי אז את החלק הקשה הוא בדרך כלל manoeuvring לתוך הכונן החדש במקומו. לעיתים קל יותר לעשות את זה יותר מאחרים.

בהנחה אלה תקליטוני IDE, בדרך כלל יש שני motherboards IDE (PATA) connectors ואתה תראה סרט בתוך הולך מן הקיים HDD אחד מחבר. התקליטורים יהיה סרט אחר ללכת אחר, או שהם עשויים לשתף unusually תרסית.

אם אתה רואה אחרת מחבר על סרט הולך לתוך HDD, התפקיד שלך הוא פשוט יותר, אחרת אתה צריך לקנות כבל IDE עם שני ב.

סכנה עכשיו! ישנן שתי דרכים להתחבר 2 כוננים על כבל אחד. באחד, אתה כמו האב דלגן אחד ואחד כמו עבדים. בחלק השני אתה דלגן הן כמו כבל בחר ולקשר אותם בצד ימין מחבר. הכונן הקיים שלך צריך להיות אדון, הוא כל כך בטוח שעם דלגן אדון, מה זה עכשיו. הנחיות מודפס על גבי הכונן, עם תצורות הנקרא MA, SL, CS ואת הפניית בפני קבוצה של מספרי זיהוי אישיים על סוף. את המגשרים collars כי הם קטנים ועוד קליפ קצר את שני מספרי זיהוי אישיים.

הפעל מחדש את המחשב כדי לוודא שזה עובד בסדר. כבה.

עכשיו המגשרים בכונן אחר כמו עבדים ולקשר אותו אל האחר מחבר על כבל IDE. תצטרך חילוף כוח מחבר מדי. אם אינך יכול לראות את אחד, אתה יכול לקנות מכפיל עבור פרוטה. את poiwer connectors הן בדרך כלל מאוד קשה כדי תוסף למערכת

זה החלק הראשון עשית! כעת תוכל להתקדם ל ו עיצוב מחיצות.

אזהרה: אם אינך דלגן נכון אתה עלול לאבד את כל הנתונים שלך!

http://www.helpwithpcs.com/upgrading...new-hard-drive

Old 17 ספטמבר 2008, 15:41
חבר קבוצת

איך אני עושה את מחיצות
Old 17 ספטמבר 2008, 15:51
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mpenney View Post
איך אני עושה את מחיצות
אתה יכול לקבל קצת תוכנות כמו Partition Magic או Acronis מנהל הדיסק, או להשתמש כמו Linux distro Gparted ו כי כדי לצרוב תקליטור, ולאחר מכן אתחול של זה.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 18 ספטמבר 2008, 12:50
חבר קבוצת

האם יש לא ידנית דרך partion את הכונן?
Old 18 ספטמבר 2008, 14:51
מנהל קבוצת

מה זאת אומרת?

Old 21 ספטמבר 2008, 07:14
קבוצת תורמים

אתה יודע, עם מספריים!

האם יש סיבה מסוימת מדוע אתה רוצה להשתמש במחיצה נפרדת ולא תיקיות? אתה עדיין יכול למפות אות כונן לתיקיות.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
ראשי מערכת ההפעלה לא מזוהה משני לאחר התקנת מערכת הפעלה אחרת Hard Drive. tmockingbird מערכות ההפעלה Windows 5 18 אפריל 2009 03:13
התקנת Windows על מחשב נייד עם כונן קשיח חיצוני JOHN1944 מערכות ההפעלה Windows 4 13 פברואר 2009 18:11
עזרה התקנת כונן קשיח חדש Broncofans כללי תוכנות צ 'אט 2 22 נובמבר 2008 14:51
התקנת כונן קשיח SATA eparkes8 כוננים & נשלפת 4 8 ינואר 2008 00:13
PS3 תוספת כונן קשיח 9kelad PC & קונסולת משחקים 7 31 דצמבר 2007 08:06
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.