![]() |
|
| |||
| |||
| מישהו מכיר טוב הקישור הוראות התקנה של הכונן הקשיח. כמו כן, הייתי צריך להתקין מחדש את Windows ב HD, כי גם? זוהי מטרתו העיקרית תהיה לשמור על הנתונים ולא לסתום לי את אחד העיקרית. האם אתה יכול גם רשימה של דרכים partioning את הכונן הקשיח כדי לאחסן מאפשר לומר: pics, גדול Docs, rar קבצים וכו 'יש כל כך הם היעד שלהם. תודה מראש, MPenney |
|
| |||
| |||
| היי mpenney היה סמוך ובטוח כי זו היא פעולה קלה ללא התקנה מחדש, אבל אתה צריך לקחת כמה אמצעי זהירות. את פתרון קל הוא USB חיצוני, אבל אם אתה רוצה פנימי אז את החלק הקשה הוא בדרך כלל manoeuvring לתוך הכונן החדש במקומו. לעיתים קל יותר לעשות את זה יותר מאחרים. בהנחה אלה תקליטוני IDE, בדרך כלל יש שני motherboards IDE (PATA) connectors ואתה תראה סרט בתוך הולך מן הקיים HDD אחד מחבר. התקליטורים יהיה סרט אחר ללכת אחר, או שהם עשויים לשתף unusually תרסית. אם אתה רואה אחרת מחבר על סרט הולך לתוך HDD, התפקיד שלך הוא פשוט יותר, אחרת אתה צריך לקנות כבל IDE עם שני ב. סכנה עכשיו! ישנן שתי דרכים להתחבר 2 כוננים על כבל אחד. באחד, אתה כמו האב דלגן אחד ואחד כמו עבדים. בחלק השני אתה דלגן הן כמו כבל בחר ולקשר אותם בצד ימין מחבר. הכונן הקיים שלך צריך להיות אדון, הוא כל כך בטוח שעם דלגן אדון, מה זה עכשיו. הנחיות מודפס על גבי הכונן, עם תצורות הנקרא MA, SL, CS ואת הפניית בפני קבוצה של מספרי זיהוי אישיים על סוף. את המגשרים collars כי הם קטנים ועוד קליפ קצר את שני מספרי זיהוי אישיים. הפעל מחדש את המחשב כדי לוודא שזה עובד בסדר. כבה. עכשיו המגשרים בכונן אחר כמו עבדים ולקשר אותו אל האחר מחבר על כבל IDE. תצטרך חילוף כוח מחבר מדי. אם אינך יכול לראות את אחד, אתה יכול לקנות מכפיל עבור פרוטה. את poiwer connectors הן בדרך כלל מאוד קשה כדי תוסף למערכת זה החלק הראשון עשית! כעת תוכל להתקדם ל ו עיצוב מחיצות. אזהרה: אם אינך דלגן נכון אתה עלול לאבד את כל הנתונים שלך! http://www.helpwithpcs.com/upgrading...new-hard-drive
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| איך אני עושה את מחיצות |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול לקבל קצת תוכנות כמו Partition Magic או Acronis מנהל הדיסק, או להשתמש כמו Linux distro Gparted ו כי כדי לצרוב תקליטור, ולאחר מכן אתחול של זה.
|
| |||
| |||
| האם יש לא ידנית דרך partion את הכונן? |
|
| |||
| |||
| מה זאת אומרת?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| אתה יודע, עם מספריים! האם יש סיבה מסוימת מדוע אתה רוצה להשתמש במחיצה נפרדת ולא תיקיות? אתה עדיין יכול למפות אות כונן לתיקיות.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ראשי מערכת ההפעלה לא מזוהה משני לאחר התקנת מערכת הפעלה אחרת Hard Drive. | tmockingbird | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 18 אפריל 2009 03:13 |
| התקנת Windows על מחשב נייד עם כונן קשיח חיצוני | JOHN1944 | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 13 פברואר 2009 18:11 |
| עזרה התקנת כונן קשיח חדש | Broncofans | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 22 נובמבר 2008 14:51 |
| התקנת כונן קשיח SATA | eparkes8 | כוננים & נשלפת | 4 | 8 ינואר 2008 00:13 |
| PS3 תוספת כונן קשיח | 9kelad | PC & קונסולת משחקים | 7 | 31 דצמבר 2007 08:06 |
| שרשרת כלים | |
| |