![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Anyone know of gerą nuorodą montavimo kietajame diske. Be to, man reikia iš naujo įdiegti Windows tą HD, taip pat? Jo pagrindinis tikslas bus išsaugoti duomenų ir negali užsikimšti mano pagrindinis vieną. Ar taip pat sąrašą būdai partioning kietąjį diską laikyti tarkim: Pics, dideli dokumentų, RAR failus, ir tt, kad kiekviena iš jų turi savo vietą. Thanks in advance, MPenney |
|
| |||
| |||
| Hi mpenney Galite būti tikri, kad tai lengvai valdomas ne iš naujo, bet jums turi praeiti kelios atsargumo priemonių. Paprastas sprendimas USB išorinis, bet jei norite, vidaus tada sunkiausia dalis paprastai manevravimo naują diską į vietą. Kai kuriais atvejais tai padaryti lengviau nei kitiems. Darant prielaidą, kad šie diskai yra IDE, Pagrindinės plokštės paprastai turi dvi IDE (PATA) jungtys ir pamatysite juosta viduje vyksta nuo esamų HDD vieną jungtį. CD-ROM dar vienas diržas eina į kitas, arba jie gali būti neįprastai dalis dirželis. Jei matote kitą jungties diržo vyksta į HDD, jūsų darbas yra paprastesnis, kitaip jums reikia nusipirkti IDE kabelio su dviem asmenims. Dabar DANGER! Yra du būdai, kaip sujungti 2 diskus į vieną kabelį. Viena, jūs megztinis kaip vienas kapitonas ir vienas, kaip vergas. Kitose Jūs Jumper tiek kabelinė pasirinkti ir sujungti juos su teise jungtis. Jūsų esama disko reikia laivo kapitono, kad saugiausia yra Jumper, kad kapitonas, kokia ji yra dabar. Instrukcijos yra atspausdintas ant disko, su konfigūracijų paženklinti MA, SL, CS ir nuorodas į kaiščių grupė pabaigos. Šokliukai mažos apvadai, kad apie çra ¹ ± ir trumpus dvi kaiščių. Perkraukite kompiuterį ir patikrinkite, ar jis veikia OK. Uždaryta. Dabar Jumper kitas transporto priemones vairuoja kaip vergas ir prijungti jį prie kitos jungties IDE kabelio. Jums reikės atsarginės maitinimo jungtis per. Jei jūs nematote, galite įsigyti už pensus doubler. Poiwer jungtys paprastai yra labai kieta prijungti in Tai yra pirmoji dalis baigta! Dabar galite pažanga formatavimo ir pertvaros. DĖMESIO: Jei neturite Jumper teisingai tu gali prarasti visus savo duomenis! http://www.helpwithpcs.com/upgrading...new-hard-drive
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Kaip tai padaryti pertvaros |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galite gauti kai kurias, kaip Partition Magic arba Acronis Disk Director arba naudoti Linux distribucijos, kaip programinė įranga Gparted ir deginti, kad į kompaktinį diską ir tada paleisti jį.
|
| |||
| |||
| Ar nėra rankiniu būdu į partion vairuoti? |
|
| |||
| |||
| Ką tai reiškia?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Žinote, žirklėmis! Ar yra kokia nors konkrečios priežasties, kodėl norite disko, o ne naudoti atskirus aplankus? Jūs vis dar galite žemėlapyje disko raidės aplankus.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |