menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Inštalácia extra pevného disku CD / DVD vypalovačku

Reply

Thread Tools
Old 16. September 2008, 22:13
Člen Skupina

Default Inštalácia extra pevného disku CD / DVD vypalovačku

Každý, kto viete o dobrom odkaz na pokyny pre inštaláciu pevného disku.
Tiež by Potrebujem preinštalovať Windows na tom HD rovnako? Jeho hlavným cieľom bude zachrániť dáta a ne zacpa môj primárny jedna. Mali by ste tiež zoznam spôsobov partioning pevný disk pre ukladanie umožňuje hovoria: pics, veľké docs, rar súbory, atď tak si každý z nich má svoje vlastné ciele.

Thanks in advance,

MPenney
Old 17. September 2008, 00:19
Darcu Skupina

Ahoj mpenney

Buďte ubezpečený, že je to ľahký prevádzku bez přeinstalovat, ale musíte trvať niekoľko opatrení.

Jednoduché riešenie je usb externé, ale ak chcete, potom vnútorný najťažšie časť je zvyčajne manévrovanie novej jednotky na miesto. Niektoré prípady, aby to bolo jednoduchšie, než ostatní.

Za predpokladu, že tieto disky sú IDE, základné dosky majú obvykle dva IDE (PATA) konektory a uvidíte popruh rámci prebiehajúcej od súčasného HDD do jedného konektora. CD bude mať ďalšie popruh ide do druhej, alebo sa môžu nezvyčajne podiel popruh.

Ak vidíte iný konektor na popruh ísť do HDD, vaša práca je jednoduchšia, inak budete musieť kúpiť IDE kábel s dvojku.

A teraz POZOR! Existujú dva spôsoby, ako spojiť 2 disky s jedným káblom. V jednom si sveter jednu Master a jednu slave. V ostatných vám jumper ako vybrať kábel a pripojiť sa do pravého konektora. Vaša existujúcu jednotku, musia byť master, tak najbezpečnejšia je jumper, že ako veliteľ, či je to teraz. Pokyny sú vytlačené na disk, s konfiguráciou označené MA, SL, SK a odkazy na skupiny kolíkov na konci. Prepojky sú malé obojky, že klip a na krátke dva kolíky.

Reštartujte počítač a uistite sa, že to funguje OK. Vypnite.

Teraz skokan ostatné disk ako slave a pripojiť ju k ostatným konektor na IDE kábel. Budete potrebovať náhradné napájanie taky. Ak nevidíte jedna, si môžete kúpiť za zdvojovacou pence. V poiwer konektory sú zvyčajne veľmi tuhý až plug palcov

To je prvá časť práce! Teraz môžete pokrok na formátovanie a rozdelenie.

UPOZORNENIE: Nemáte-li jumper správne, môžete prísť o všetky vaše dáta!

http://www.helpwithpcs.com/upgrading...new-hard-drive

Old 17. September 2008, 15:41
Člen Skupina

Ako to mám urobiť delení
Old 17. September 2008, 15:51
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal mpenney View Post
Ako to mám urobiť delení
Môžete sehnat softvér ako oddiel Magic alebo Acronis Disk riaditeľ, alebo používať linux distro, ako Gparted a spáli, že na CD, a potom to boot.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 18. September 2008, 12:50
Člen Skupina

Není-manuálna spôsob partion na disku?
Old 18. September 2008, 14:51
Moderátor skupiny

Čo tým myslíte?

Old 21. September 2008, 07:14
Darcu Skupina

Viete, s nožnicami!

Existuje nejaký konkrétny dôvod, prečo chcete, aby oddiel, skôr ako používať samostatné zložky? Stále môžete mapu písmená do priečinka.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Hlavná OS nepozná Po inštalácii Vedľajší OS na iný pevný disk. tmockingbird Operačné systémy Windows 5 18. apríl 2009 03:13
Inštalácia Windows na notebook s externý pevný disk JOHN1944 Operačné systémy Windows 4 13. februára 2009 18:11
Pomoc inštalácie nového pevného disku Broncofans Všeobecné Software Chat 2 22. november 2008 14:51
Inštalácia SATA disk eparkes8 Drives & Removable Media 4 8. január 2008 00:13
Ps3 extra pevného disku 9kelad PC a herné konzoly 7 31. decembra 2007 08:06
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.