мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Инсталирање додатног хард дриве ЦД / ДВД бурнер

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. сеп 2008, 22:13
Мембер Гроуп

Свако зна за добар линк за упутства за инсталацију на чврстом диску.
Исто тако, би ли морати да поново инсталирате систем Уиндоус на тај ХД као и? То је главна сврха ће бити за чување података, а не на моју примарну запушити један. Да ли бисте и лист начини партионинг врстом диску за складиштење дозвољава рећи: Пицс, велики доцс, рар датотеке, итд тако да свако има своје одредиште.

Тханкс ин адванце,

МПеннеы
Old 17. сеп 2008, 00:19
Донаторска Група

Бок мпеннеы

Будите сигурни да је ово лак рад без наново, али се морају предузети неколико мера опреза.

Лака је решење спољни усб, али ако желите интерне тада најтежи део је обично маневар нови погон на место. Неким случајевима, чини овај лакше него другима.

Претпостављајући ове су ИДЕ дискови, Матичне плоче обично имају два ИДЕ (ПАТА) конектори и видећете унутрашњост ремен иде од постојеће ХДД на један конектор. ЦД ће имати још један ремен иде на другу, или они мај необично делити ремен.

Ако видите други конектор на ремен иде на ХДД, ваш посао је једноставнија, иначе морате купити ИДЕ кабла са два дана.

Сада Опасност! Постоје два начина за спајање 2 дискови на један кабл. На једном ћете јумпер као мајстор и као роб. У другом сте јумпер како изабрати кабл и спојите их на право конектор. Ваш постојећи погон мора бити мајстор, па је најсигурније јумпер да као господара, било што је и сада. Упутство се штампају на диску, са етикетом МА конфигурације, СЛ, ЦС те се односи на групу игле на крају. Тхе јумперс овратнике који су мали и кратки клип на две игле.

Поново покрените рачунар и проверите да ли то ради ОК. Искључити.

Сада јумпер осталих погона као роб и спојите га на други конектор на ИДЕ кабл. Мораћете ће вам резервни поуер конектор превише. Ако не можете видети један, можете купити за удвостручивач денара. Тхе поиуер конектори су обично врло крут у плуг ин

То је први део учинио! Сада можете да напредак партиционирање диска и форматирање.

УПОЗОРЕЊЕ: Ако не јумпер ли исправно мај изгубити све своје податке!

хттп://ууу.хелпуитхпцс.цом/упградинг...неу-хард-дриве

Old 17. сеп 2008, 15:41
Мембер Гроуп

Како могу направити партиционирање диска
Old 17. сеп 2008, 15:51
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы мпеннеы View Post
Како могу направити партиционирање диска
Можете добити неки софтуаре попут Партитион Магиц или Ацронис Диск Дирецтор, или користите Линукс дистро попут Гпартед и да се спали на ЦД, а затим боот га.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 18. сеп 2008, 12:50
Мембер Гроуп

Зар нема приручник начин да партион погон?
Old 18. сеп 2008, 14:51
Модератор / ица групе

Како то мислиш?

Old 21. сеп 2008, 07:14
Донаторска Група

Знате, са маказе!

Да ли постоји одређени разлог зашто желите партиционирати него користити засебне фасцикле? И даље можете улазница возити слова у фасцикле.

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц