![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Свако зна за добар линк за упутства за инсталацију на чврстом диску. Исто тако, би ли морати да поново инсталирате систем Уиндоус на тај ХД као и? То је главна сврха ће бити за чување података, а не на моју примарну запушити један. Да ли бисте и лист начини партионинг врстом диску за складиштење дозвољава рећи: Пицс, велики доцс, рар датотеке, итд тако да свако има своје одредиште. Тханкс ин адванце, МПеннеы |
|
| |||
| |||
| Бок мпеннеы Будите сигурни да је ово лак рад без наново, али се морају предузети неколико мера опреза. Лака је решење спољни усб, али ако желите интерне тада најтежи део је обично маневар нови погон на место. Неким случајевима, чини овај лакше него другима. Претпостављајући ове су ИДЕ дискови, Матичне плоче обично имају два ИДЕ (ПАТА) конектори и видећете унутрашњост ремен иде од постојеће ХДД на један конектор. ЦД ће имати још један ремен иде на другу, или они мај необично делити ремен. Ако видите други конектор на ремен иде на ХДД, ваш посао је једноставнија, иначе морате купити ИДЕ кабла са два дана. Сада Опасност! Постоје два начина за спајање 2 дискови на један кабл. На једном ћете јумпер као мајстор и као роб. У другом сте јумпер како изабрати кабл и спојите их на право конектор. Ваш постојећи погон мора бити мајстор, па је најсигурније јумпер да као господара, било што је и сада. Упутство се штампају на диску, са етикетом МА конфигурације, СЛ, ЦС те се односи на групу игле на крају. Тхе јумперс овратнике који су мали и кратки клип на две игле. Поново покрените рачунар и проверите да ли то ради ОК. Искључити. Сада јумпер осталих погона као роб и спојите га на други конектор на ИДЕ кабл. Мораћете ће вам резервни поуер конектор превише. Ако не можете видети један, можете купити за удвостручивач денара. Тхе поиуер конектори су обично врло крут у плуг ин То је први део учинио! Сада можете да напредак партиционирање диска и форматирање. УПОЗОРЕЊЕ: Ако не јумпер ли исправно мај изгубити све своје податке! хттп://ууу.хелпуитхпцс.цом/упградинг...неу-хард-дриве
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Како могу направити партиционирање диска |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете добити неки софтуаре попут Партитион Магиц или Ацронис Диск Дирецтор, или користите Линукс дистро попут Гпартед и да се спали на ЦД, а затим боот га.
|
| |||
| |||
| Зар нема приручник начин да партион погон? |
|
| |||
| |||
| Како то мислиш?
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Знате, са маказе! Да ли постоји одређени разлог зашто желите партиционирати него користити засебне фасцикле? И даље можете улазница возити слова у фасцикле.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |