![]() |
|
| |||
| |||
| Herkes iyi bir bağlantı talimatları için sabit sürücü yüklemek için biliyorum. Ayrıca, bu HD de pencerelerin yeniden yüklemeniz gerekir ki? Bu temel amaç ve veri kaydetmek için ana kadar bir köstek olacaktır. Sabit sürücüyü saklamak için partioning misiniz bir de liste yollar ki: resimlerim, büyük belgeler, rar dosyaları vb şekilde kendi hedef var sağlar. Thanks in advance, MPenney |
|
| |||
| |||
| Merhaba mpenney Bu hiçbir yeniden ile kolay bir işlemdir emin olabilirsiniz, ancak birkaç önlem almak gerekir. Genellikle yerine yeni sürücü manevra olan kolay çözüm usb harici, ama isterseniz daha sonra en zor kısmı ise iç. Bazı durumlarda bu kolay dışındaki olun. Bu diskler IDE olduğunu varsayarak, anakartlar genellikle) konektörler iki IDE (PATA ve, mevcut HDD'den bir bağlayıcı olacak içinde bir kayış göreceğiz. CD sürücüsüne bir kayış diğer edecek, ya da alışılmadık bir kayış paylaşabilir olacaktır. Eğer kayış HDD girmeden başka bir konektörü görmek, iş basittir, aksi takdirde iki ile IDE kablosu satın almanız gerekir. Şimdi TEHLİKE! Bir kablo ile 2 sürücüleri bağlamak için iki yol vardır. Biri, bir ana ve bir köle olarak atlamacı. , Diğer Kablo seçmek gerek olarak anahtar ve doğru konektörüne bağlayın. Mevcut sürücü hem ana olmak, böylece güvenli bir ana gibi, ne de artık atlamacı etmektir. Talimatlar sürücüdeki, yapılandırmalar ile MA, SL, CS ve bacağına bir grup sonunda üzerinde yönlendirme etiketli yazdırılır. Bu jumper'ların küçük yaka bu klip ve iki pinler çıkışı kısa. PC'yi yeniden başlatın ve Tamam'ı çalıştığından emin olun. Kapatın. Şimdi köle gibi diğer sürücü atlamacı ve IDE kablosu, diğer konektörü bağlayın. Sen de bir yedek güç konektörü gerekir. Eğer göremiyorsanız, size sent için doubler satın alabilirsiniz. Bu poiwer konektörler genellikle çok inç fişi için sert olduğunu Bu ilk bölümü yapılır! Şimdi biçimlendirme ve bölme için bir ilerleme olabilir. Eğer anahtar don't UYARI: doğru tüm verileri kaybedebilirsiniz! http://www.helpwithpcs.com/upgrading...new-hard-drive
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Nasıl bölümleme do |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sen Partition Magic veya Acronis Disk Müdürü veya bir Linux dağıtımı gibi kullanmak gibi bazı yazılım alabilirsiniz Gparted ve bir CD, ve daha sonra açılışında yakmak.
|
| |||
| |||
| Sürücü bölümü için yok manuel yolu var mı? |
|
| |||
| |||
| Ne demek istiyorsun?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Sen, makas ile biliyorum! Bu yüzden çok bölüm için ayrı bir klasör kullanmak istiyorsanız, belli bir nedeni var mı? Hala klasörlerin sürücü harflerini eşleyebilirsiniz.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |