менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Встановлення додаткового жорсткого диску CD / DVD Burner

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 вересня 2008, 22:13
Член групи

Будь-яке знає гарну посилання на інструкції з встановлення жорсткого диска.
Крім того, мені потрібна, щоб перевстановити Windows на цієї високої чіткості, а? Її головна мета буде полягати в збереженні даних і не засмічують мій первинної. Ви також перелік способів partioning жорсткий диск для зберігання дозволяють сказати: фото, великі документи, RAR файли, і т.д., щоб вони мають свої власні призначення.

Спасибо заранее,

MPenney
Old 17 вересня 2008, 00:19
Донор групи

Привіт mpenney

Будьте впевнені, що це буде легка операція, НЕ перевстановити, але Ви повинні прийняти деякі запобіжні заходи.

Легке рішення є зовнішнє USB, але якщо ви хочете, то внутрішня складна частина, як правило, маневрування на новий диск на місце. У деяких випадках це зробити легше, ніж іншим.

Вважаючи ці диски IDE, материнські плати, як правило, два IDE (PATA) роз'ємами, і ви побачите ремінь всередині переході від існуючого жорсткого диска на один роз'єм. Компакт-диск буде мати ще один ремінь збирається іншими, або вони можуть незвично частку ремінь.

Якщо ви побачите інший роз'єм на ремінь вдаючись у HDD, вашу роботу простіше, в іншому випадку вам доведеться купувати кабель IDE з двома далі.

Тепер НЕБЕЗПЕЧНО! Є два способи підключення 2 диска по одному кабелю. В одному, то перемичку як одного майстра і одного в якості раба. В іншому ти перемичку як Cable Select і підключити їх до потрібних роз'ємом. Ваш існуючий диск повинен бути господарем, так безпечніше це перемичку, як майстер, яким би він зараз. Інструкції друкував на диск, з конфігураціями маркується М.А., SL, CS і з посиланням на групу контактів на кінці. Перемички малого коміри, що кліп на короткий і дві шпильки.

Перезавантажте комп'ютер і переконайтеся, що він добре працює. Вимкнення.

Тепер перемичку на інший диск, як работоргівля і підключити його до іншої роз'єм на кабелі IDE. Вам необхідно мати запасний роз'єм харчування теж. Якщо ви не бачите, ви можете купити удвоітель пенсів. Poiwer роз'ємів зазвичай дуже жорсткими для підключення дюйма

Це перша частина зробили! Тепер Ви можете ході форматування і розбиття на розділи.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Якщо ви не перемичку правильно, ви можете втратити всі ваші дані!

http://www.helpwithpcs.com/upgrading...new-hard-drive

Old 17 вересня 2008, 15:41
Член групи

Як мені це зробити перегородки
Old 17 вересня 2008, 15:51
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав mpenney View Post
Як мені це зробити перегородки
Ви можете отримати програмне забезпечення, як Partition Magic або Acronis Disk Director, або використовувати як дистрибутив Linux Gparted і записати, що на компакт-диску, а потім завантажте його.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 18 вересня 2008, 12:50
Член групи

Хіба не ручним способом розбиття диска?
Old 18 вересня 2008, 14:51
Модератор групи

Що ти маєш на увазі?

Old 21 вересня 2008, 07:14
Донор групи

Ви знаєте, з ножицями!

Чи є який-небудь конкретної причини, чому ви хочете, щоб розділ, а не використовувати окремі папки? Ви все ще можете карті букв дисків в папках.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.