![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Právě jsem dokončil budování mé 1. PC a chtěl bych vědět, jak nainstalovat na pevný disk, Nainstaloval jsem i do případu a je připojen k základní desce, ale i cant instalovat žádný software, protože i dont mít operační systém, na tu . Je zvyklý ať mi nainstalovat OS, protože doesnt myslím, že je pevný disk tam. pomoc bude vítána díky. |
|
| |||
| |||
| nazdar pro základní, které by měly podporovat Sata HDD místo: Imposible, protože nic se můžete nainstalovat Sata HDD na starých počítačů P4 & tak dále ...! Jediná věc, které budete potřebovat by IDE na SATA kabel Mějte se, že kamarád Goodluck |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud máte disketovou mechaniku, můžete si vzít SATA ovladače z vašich mobo disk a dal je na disketu. I'm předpokládá se pokoušíte nainstalovat bez SP2 verzi XP ....... bude zpráva právo na začátku instalace dotazem jste narazila F6 pro instalaci ovladače třetí strany, viz zde:
http://pcsupport.about.com/od/operat...llxpnew1_3.htm Pokud nemáte možnost Disketová jednotka nebo cannoot háčku jednoho dočasně, můžete použít nlite to slipstream SP2 a vaše SATA ovladače. Nahlédněte zde pro stažení zdarma: http://www.nliteos.com/ To vám umožní vytvořit novou XP instalační disk s SP2 a SATA ovladače integrovány. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Ujistěte se, že SATA je povolena v BIOSu jsem, že omylem sám. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Připojeno do PSU? : p
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pevný disk SATA Kopírování | Thunda | Drives & Removable Media | 3 | 11.listopadu 2009 16:33 |
| Instalace Sata DVD s Sata Pevný disk Konfigurace Otázky | P5200 | Drives & Removable Media | 2 | 3. března 2009 07:56 |
| Instalace 2x Pevné disky - 1x EIDE & 1x SATA | Murphe | Drives & Removable Media | 1 | 27 únor 2009 14:16 |
| SATA pevný disk problémy | twiggs396 | Drives & Removable Media | 3 | 7. Únor 2008 16:16 |
| SATA pevný disk nepracuje | Zen2007 | Drives & Removable Media | 11 | 8. srpen 2007 04:57 |
| Thread Nástroje | |
| |