![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία της 1ης PC μου και θα ήθελα να μάθω πώς να εγκαταστήσετε το σκληρό δίσκο, έχω εγκαταστήσει i στην περίπτωση αυτή συνδέεται και με τη μητρική πλακέτα, αλλά θ επίκλισης εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού i dont επειδή έχουν ένα λειτουργικό σύστημα για να . Το συνηθίζει, επιτρέψτε μου να εγκαταστήσει το λειτουργικό σύστημα, επειδή πιστεύουμε doesn't υπάρχει ένα σκληρό δίσκο εκεί. οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| γεια γι 'αυτό θα πρέπει να υποστηρίξει την κύρια Sata hdd σημείο: από το Τίποτα είναι imposible μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα Sata hdd στις παλιές υπολογιστές P4 & ούτω καθεξής ...! μόνο που θα χρειαστεί θα είναι ένα καλώδιο IDE σε SATA Συνέχισε με αυτό φίλε Goodluck |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν έχετε μια μονάδα δισκέτας, μπορείτε να τον πάρετε το SATA οδηγούς από mobo σας δίσκο και να τους φέρουν σε δισκέτα. Είμαι παραδοχή που προσπαθείτε να εγκαταστήσετε μια μη έκδοση των XP SP2 ....... θα υπάρξει ένα μήνυμα δικαίωμα κατά την έναρξη της εγκατάστασης σας ζητά να χτυπήσει F6 για την εγκατάσταση τρίτου οδηγούς βλ. εδώ:
http://pcsupport.about.com/od/operat...llxpnew1_3.htm Αν δεν έχετε οδηγό δισκέτας ή cannoot μία γάντζο μέχρι προσωρινά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε nlite ενσωμάτωσης SP2 και σας SATA οδηγούς. Ρίξτε μια ματιά εδώ για δωρεάν download: http://www.nliteos.com/ Αυτό θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα νέο XP Εγκατάσταση δίσκου, με SP2 και SATA Οδηγοί ολοκληρωμένη. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένο το SATA στο BIOS σας Έκανα λάθος ότι εγώ ο ίδιος. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Συνδεθείτε στο PSU; : p
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| SATA Hard Drive Αντιγραφή | Thunda | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 11 Νοεμβρίου 2009 16:33 |
| Εγκατάσταση Sata DVD-ROM με Sata Hard Drive Διαμορφώσεις Ερωτήσεις | P5200 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 3η Μαρ 2009 07:56 |
| Εγκατάσταση 2x Σκληροί Δίσκοι - 1x EIDE SATA & 1x | Μερφ | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 27 Φεβ 2009 14:16 |
| Sata Hard Drive προβλήματα | twiggs396 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 7 Φεβ 2008 16:16 |
| SATA σκληρός δίσκος δεν λειτουργεί | Zen2007 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 11 | 8η Αυγούστου 2007 04:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |