![]() |
| |||||||
| Rekisteröidy | Sivustokartta Spy | Käyttäjälista | Lahjoita | Haku | Today's Posts | Mark Forums Read | Foorumin säännöt |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, Olen juuri valmiiksi minun 1. tietokoneen ja haluaisin tietää, miten asentaa kiintolevylle, i on asennettu i osaksi tapauksessa ja liittää sen emolevyn, mutta i cant asentaa kaikki ohjelmistot koska i dont on käyttöjärjestelmä on . Se tapana haluan asentaa käyttöjärjestelmä, koska se doesnt usko on kiintolevy siellä. Kaikki apu olisi tervetullutta kiitos. |
|
| |||
| |||
| hei että te Mainboard olisi tuettava Sata hdd kohta: koska mitään on mahdotonta voit asentaa Sata hdd vanhojen tietokoneiden P4 & jne. ...! Ainoa asia, sinun olisi IDE-ja SATA-kaapeli Pysy ajan tasalla, että kaveri Goodluck |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jos sinulla on Levykeasema, voit tartu SATA-ajurit teidän mobo-levy ja laittaa ne levykkeelle. Olen olettaen yrität asentaa ei SP2-version XP ....... tulee viesti oikeus alussa asennus pyytää teitä osuma F6 asentaa kolmannen osapuolen ajurit ks. tässä:
http://pcsupport.about.com/od/operat...llxpnew1_3.htm Jos sinulla ei ole Levykeasema tai cannoot koukku itsellesi väliaikaisesti, voit käyttää nlite on potkurivirta SP2 ja SATA-ajurit. Tutustu here for free download: http://www.nliteos.com/ Näin voit luoda uuden XP: n asennuslevyltä, SP2 ja SATA-ajurit integroitu. My System: Etusivu Rakenna
|
|
| |||
| |||
| Varmista, että SATA on käytössä BIOS Olen tehnyt tätä virhettä itseäni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sidossuhteessa ne PSU? : p
|
| Kirjanmerkit |
Samanlaisia Threads | ||||
| Kierre | Thread Starter | Forum | Vastaukset | Last Post |
| SATA-kiintolevy kopiointi | Thunda | Drives & Removable Media | 3 | 11 marraskuu 2009 16:33 |
| Asentaminen Sata DVD-aseman kanssa Sata Hard Drive Kokoonpanot Kysymykset | P5200 | Drives & Removable Media | 2 | 3. Maaliskuu 2009 07:56 |
| Asentaminen 2x Kovalevyt - 1x EIDE & 1x SATA | Murph | Drives & Removable Media | 1 | 27th Feb 2009 14:16 |
| Sata kiintolevy ongelmia | twiggs396 | Drives & Removable Media | 3 | 7. helmikuu 2008 16:16 |
| SATA-kovalevy ei toimi | Zen2007 | Drives & Removable Media | 11 | 8. Aug 2007 04:57 |
| Thread Tools | |
| |