![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello there, Ja sam upravo završio zgrade moj PC i 1. Htjela bih znati kako to instalirati na hard disk, imam instaliran i na slučaj i priključen je na matičnoj ploči, ali ja licemjerje instalirati bilo koji softver jer ja dont imati operacijski sustav na tu . To navika pustiti mene instalirati OS jer se mislim ima pogon tvrdog tamo. bilo koji pomoć bi bila dobrodošla hvala. |
|
| |||
| |||
| bok za koju bi trebalo podržati Mainboard Sata hdd točka: ništa jer je imposible možete instalirati Sata hdd na starim računalima P4 i tako dalje ...! Jedina stvar koju će trebati bilo bi IDE na SATA kabel Ići ukorak s tim pajdaš Goodluck |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako imate Floppy Drive, možete dograbiti u SATA drivera mobo s Vašeg diska i staviti ih na disketu. Ja sam uz pretpostavku koju pokušavate instalirati non XP SP2 verzija ....... održat će se poruka pravo na početku instalacije sa molbom, da pritisnete F6 da instalirate upravljačke programe trećih strana vidjeti ovdje:
http://pcsupport.about.com/od/operat...llxpnew1_3.htm Ako nemate floppy disk ili cannoot zakačaljka prednost privremeno, mogli biste koristiti nlite za slipstream SP2 i vaše SATA drivera. Imati pogledati ovdje za besplatan download: http://www.nliteos.com/ Ovo će vam omogućiti da stvorite novu instalaciju XP disk, sa SP2 i SATA driveri integrirani. My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| Pobrinite SATA je omogućen u vašem BIOS sam napravio pogrešku koja sebe. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Priključen je na PSU? : p
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Sata Hard Drive Kopiranje | Thunda | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 11 studeni 2009 16:33 |
| Instaliranje Sata DVD pogon s Sata Hard Drive Konfiguracije Pitanja | P5200 | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 3. ožujak 2009 07:56 |
| Instaliranje 2x Hard Drives - 1x EIDE SATA & 1x | murph | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 27. veljača 2009 14:16 |
| Sata Hard disk problem | twiggs396 | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 7. veljača 2008 16:16 |
| SATA hard disk ne radi | Zen2007 | Drives & Izmjenjivi mediji | 11 | 8. kolovoz 2007 04:57 |
| Thread Tools | |
| |