![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello there, Az imént elkészült épület 1. PC és én azt szeretném tudni, hogy hogyan kell telepíteni a merevlemezre, van telepítve én az ügyben, és azt, hogy csatlakozik az alaplap, de én vidám telepítse a szoftvert, mert én dont volna egy operációs rendszer van . Azt szokás hadd telepítse az operációs rendszer, mert ez nem hiszem, hogy a merevlemezen van. segítség lenne, welcome köszönöm. |
|
| |||
| |||
| szia az alaplapot, hogy támogatnia kell a SATA HDD pont: imposible, mert semmit nem lehet telepíteni SATA HDD régi számítógépek P4 és így tovább ...! Csak akkor szükséges lenne az IDE kábel SATA Lépést tartani, hogy a haver Kapcsolat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha van egy floppy meghajtó, akkor fogd a SATA meghajtók saját mobo lemezt és tedd a flopi. Én feltételezve próbálja telepíteni egy nem XP SP2 változata ....... lesz egy üzenetet jobb elején a telepítő azt kérdezi, hogy hit F6 telepíteni harmadik fél járművezetők lásd itt:
http://pcsupport.about.com/od/operat...llxpnew1_3.htm Ha nincs floppy meghajtó vagy cannoot hook egyet ideiglenesen, akkor használja a nlite slipstream SP2 és a SATA meghajtók. Érdemes megnézni itt ingyenesen letölthető: http://www.nliteos.com/ Ez lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy új XP telepítő lemezt, és az SP2 integrált SATA Drivers. My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Győződjön meg róla, hogy a SATA engedélyezve van a BIOS-én arról, hogy a hibát magamban. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csatlakoztatva, hogy a tápegység? : p
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| SATA merevlemez másolása | Thunda | Drives & Removable Media | 3 | November 11, 2009 16:33 |
| Sata DVD-meghajtó telepítése a Sata Hard Drive Konfigurációk Kérdések | P5200 | Drives & Removable Media | 2 | 3. március 2009 07:56 |
| Installing 2x Hard Drives - 1x EIDE SATA & 1x | Murph | Drives & Removable Media | 1 | 27. február 2009 14:16 |
| Sata Merevlemez problémák | twiggs396 | Drives & Removable Media | 3 | 7. február 2008 16:16 |
| SATA merevlemezt nem működik | Zen2007 | Drives & Removable Media | 11 | 8. augusztus 2007 04:57 |
| Téma eszközök | |
| |