![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello there, Aš ką tik baigė kurti savo 1. PC ir norėčiau žinoti, kaip įdiegti į kietąjį diską, turiu sumontuoti I į bylą ir ją prijungti prie plokštės, bet i cant diegti jokios programinės įrangos, nes aš Neturite operacinė sistema yra . It wont let me įdiegti OS, nes tai nepadės manau, kad yra Kietasis diskas nėra. Any help bus pasveikinti ačiū. |
|
| |||
| |||
| labas tai jūs Mainboard turėtų remti SATA HDD temperatūra: nuo nothin yra imposible galite įdiegti SATA HDD ant senų kompiuterių P4 ir tt ...! Jums tik reikės būtų IDE, SATA kabelis Žinok su tuo PAL Gero |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei turite diskelių įrenginį, galite patraukti SATA tvarkykles iš jūsų MOBO diską ir įdėti juos į diskelį. I'm kad jūs bandote įdiegti ne SP2 versiją XP ....... bus žinutę teisę į įsikūrimo pradžios prašome jus Hit F6 įdiegti trečiosios šalies tvarkykles rasite čia:
http://pcsupport.about.com/od/operat...llxpnew1_3.htm Jei neturite diskelių įrenginį ar cannoot Kablys susikurti laikinai, galite naudoti NLite į Slipstream SP2 ir SATA tvarkykles. Have a look here for free download: http://www.nliteos.com/ Tai leis jums sukurti naują XP "diegimo disko, su SP2 ir SATA tvarkykles integruoti. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Įsitikinkite, kad SATA yra įjungta jūsų BIOS Aš atlikau savo klaidą sau. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prijungti jį PSU? : P
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| SATA Hard Drive Kopijavimas | Thunda | Drives & Removable Media | 3 | Lapkritis 11, 2009 16:33 |
| Diegimas Sata DVD-ROM su SATA Hard Drive sudėtys klausimai | P5200 | Drives & Removable Media | 2 | 3 kovas 2009 07:56 |
| Diegimas 2x Hard Drives - 1x EIDE SATA & 1x | Murph | Drives & Removable Media | 1 | 27 vasaris 2009 14:16 |
| SATA kietąjį diską problemos | twiggs396 | Drives & Removable Media | 3 | 7 vasaris 2008 16:16 |
| SATA kietasis diskas neveikia | Zen2007 | Drives & Removable Media | 11 | 8 rugpjūtis 2007 04:57 |
| Temos įrankiai | |
| |