![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Buna, Tocmai am terminat de clădire 1st meu PC şi aş dori să ştiu cum să instalaţi pe hard disc, am instalat i în acest caz şi este conectat la placa de bază, dar i cant a instala software-ul, pentru că orice i dont au un sistem de operare de pe acolo . Este obiceiul să-mi instala sisteme de operare, pentru că doesnt cred ca este un hard-disk acolo. orice ajutor ar fi binevenite mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| salut pentru că tu ar trebui să sprijine mainboard sata hdd punct: nimic, deoarece este imposible, puteţi instala o sata hdd vechi pe computere P4 & aşa mai departe ...! Singurul lucru de care veţi avea nevoie ar fi un cablu IDE la SATA Fii la curent cu faptul că PAL Goodluck |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă aveţi o dischetă, puteţi apuca de drivere SATA de pe mobo pe disc şi le-a pus pe o dischetă. Sunt presupunând pe care încercaţi să instalaţi o versiune de XP SP2 ....... acolo va fi un mesaj dreptul la începutul instalare care vi se solicită să apăsaţi F6 pentru a instala driver-o terţă parte a se vedea aici:
http://pcsupport.about.com/od/operat...llxpnew1_3.htm Dacă nu aveţi nici o dischetă sau cannoot un cârlig până temporar, puteţi utiliza nlite slipstream la SP2 şi vă drivere SATA. Trebuie să aruncaţi o privire aici pentru a descărca gratuit: http://www.nliteos.com/ Acest lucru vă va permite să vă creaţi un nou disc de instalare XP, cu SP2 şi drivere SATA integrate. Sistemul meu: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Asiguraţi-vă că SATA este activată în BIOS am făcut o greşeală că eu însumi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Conectat la PSU? : p
|
| Marcaje |