![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Práve som dokončil budovanie mojej 1. PC a chcel by som vedieť, ako nainštalovať na pevný disk, Nainstaloval som aj do prípadu a je pripojený k základnej doske, ale i cant inštalovať žiadny softvér, pretože i dont mať operačný systém, na tu . Je zvyknutý či mi nainštalovať OS, pretože doesnt myslím, že je pevný disk tam. pomoc bude povolený vďaka. |
|
| |||
| |||
| nazdar pre základné, ktoré by mali podporovať Sata HDD miesto: imposible, pretože nič sa môžete nainštalovať Sata HDD na starých počítačov P4 & tak ďalej ...! Jediná vec, ktoré budete potrebovať by IDE na SATA kábel Majte sa, že kamarát Goodluck |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak máte disketovú mechaniku, môžete si vziať SATA ovládače z vaších Mobo disk a dal je na disketu. I'm predpokladá sa pokúšate nainštalovať bez SP2 verziu XP ....... bude správa právo na začiatku inštalácie dotazem ste narazila F6 pre inštaláciu ovládača tretie strany, pozri tu:
http://pcsupport.about.com/od/operat...llxpnew1_3.htm Ak nemáte možnosť Disketová jednotka alebo cannoot háčika jedného dočasne, môžete použiť nlite to Slipstream SP2 a vaša SATA ovládače. Nájdete tu na stiahnutie zdarma: http://www.nliteos.com/ To vám umožní vytvoriť novú XP inštalačný disk s SP2 a SATA ovládače integrované. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Uistite sa, že SATA je povolená v BIOSu jsem, že omylom sám. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pripojene do PSU? : P
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pevný disk SATA Kopírovanie | Thund | Drives & Removable Media | 3 | 11. novembra 2009 16:33 |
| Inštalácia Sata DVD s Sata Pevný disk Konfigurácia Otázky | P5200 | Drives & Removable Media | 2 | 3. marca 2009 07:56 |
| Inštalácia 2x Pevné disky - 1x EIDE & 1x SATA | Murphy | Drives & Removable Media | 1 | 27 február 2009 14:16 |
| SATA pevný disk problémy | twiggs396 | Drives & Removable Media | 3 | 7. Február 2008 16:16 |
| SATA pevný disk nepracuje | Zen2007 | Drives & Removable Media | 11 | 8. august 2007 04:57 |
| Thread Tools | |
| |