![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Хелло тхере,
Ја сам управо завршио зграде мој ПЦ и 1. Хтјела бих знати како то инсталирати на хард диск, имам инсталиран и на случај и прикључен је на матичној плочи, али ја лицемјерје инсталирате било који софтвер јер ја донт имати оперативни систем на ту . То навика пустити мене инсталирате ОС јер се мислим има погон врстог тамо. било који помоћ би била добродошла хвала. |
|
|
|||
|
|||
|
бок
за коју би требало подржати Маинбоард Сата ХДД тачка: ништа јер је импосибле можете инсталирати Сата ХДД на старим рачунарима П4 и тако даље ...! Једина ствар коју ће требати било би ИДЕ на САТА кабл Ићи укорак с тим пајдаш Гоодлуцк |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ако имате Флоппы Дриве, можете дограбити у САТА драјвера мобо са вашег диска и ставити их на дискету. Ја сам уз претпоставку коју покушавате да инсталирате нон КСП СП2 верзија ....... одржат ће се порука право на почетку инсталације са молбом, да притиснете Ф6 да инсталирате управљачке програме трећих страна видети овде:
хттп://пцсуппорт.абоут.цом/од/операт...ллкспнеу1_3.хтм Ако немате флоппы диск или цанноот закачаљка предност привремено, могли бисте користити нлите за слипстреам СП2 и ваше САТА драјвера. Имати погледати овде за бесплатан доунлоад: хттп://ууу.нлитеос.цом/ Ово ће вам омогућити да креирате нову инсталацију КСП диск, са СП2 и САТА дривер интегрисани. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
|
|||
|
|||
|
Постарајте САТА је омогућен у вашем БИОС сам направио грешку која себе.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Прикључен је на псу? : П