![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Я тільки що закінчив будівництво My 1st ПК, і я хотів би знати, як встановити жорсткий диск, я встановив я в цю справу і підключили його до материнської плати, але я нахиляє встановлювати будь-яке програмне забезпечення тому що я не встановлена операційна система там . It Wont Дозвольте мені встановити ОС, тому що doesn't думаю, що немає жорсткого диска там. будь-яка допомога буде вітатися спасибо. |
|
| |||
| |||
| Привіт Для цього вам плата повинна підтримувати SATA HDD пункт: оскільки це нічого Imposible ви можете встановити SATA HDD на старі комп'ютери P4 & так далі ...! Єдине, що вам буде необхідно буде IDE для SATA кабель Будьте в курсі, що PAL Гудлака |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо у вас є дисковод гнучких дисків, ви можете захопити з драйверами SATA плат ваш диск і поклав їх на дискету. Я припускаю, ви намагаєтесь встановити версію, не з XP SP2 ....... буде повідомлення на самому початку установки просить Вас Hit F6 для установки драйверів третя сторона подивитися тут:
http://pcsupport.about.com/od/operat...llxpnew1_3.htm Якщо у вас немає диску або дискети cannoot однієї підключити тимчасово, можна використовувати для Nlite Slipstream SP2 і ваш SATA драйверами. Подивіться тут для вільного скачування: http://www.nliteos.com/ Це дозволить створити нові установки XP диск з SP2 і драйвери SATA інтегровані. Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Переконайтеся, що SATA, чи включений у вашому BIOS я зробив помилку, що я. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Підключили його до блоку живлення? : P
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Жорсткий диск SATA Копіювання | Thunda | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 11 листопада 2009 16:33 |
| Установка SATA DVD дисків з SATA Hard Drive Конфігурація питання | P5200 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 3 березня 2009 07:56 |
| 2x встановлення жорстких дисків - 1x EIDE & 1x SATA | Мерфі | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 27 лютого 2009 14:16 |
| Сат проблеми жорсткого диска | twiggs396 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 7 лютого 2008 16:16 |
| Жорсткий диск SATA не працює | Zen2007 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 11 | 8 серпня 2007 04:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |