![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
| Преглед на резултатите от проучването: Моля, прочетете първия пост | |||
| Вътрешен Drive | | 2 | 100,00% |
| Външни Drive | | 1 | 50,00% |
| Вътрешни и външни Drive жилища | | 1 | 50,00% |
| Варианти анкета. Гласоподаватели: 2. Нямате право да гласуват в тази анкета | |||
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами, аз съм с надеждата да получа VelociRaptor устройство за новия си изгради и друг диск (вероятно 500GB) за гръб го, и всякакви допълнителни данни, ми трябват. Аз съм се чудех дали то ще бъде по-добре да се купи на вътрешно устройство, външно устройство или вътрешен диск и външна жилище? Моля, посочете защо избрах това, което имате, както и всички продукти, се препоръчва да се (или да се избегне). Също така, ако мислите, че 500GB е грешно, моля, препоръчвам нов размер.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вътрешни устройства са много, много по-бързо, така че ако имате нужда от нея преносими отида за тази ИМО.
| |||
| |||
| ОК, така че дори и с външни жилище? и за какво устройство ще ви препоръчваме? |
|
| |||
| |||
| Ами с външна жилища или не все още е свързан с компютър чрез USB, SATA2 е много по-бързо. Харесвам Samsung и Western Digital, абсолютно няма да купя нещо друго. |
|
| |||
| |||
| Добре, благодаря, и какво ще получа, ако този, който е eSATA? е, че по-бързо от SATA2? или е бавен? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eSATA е по-бързо от SATA. Ако нямате нищо против като външен заседание около и вашата дънна платка поддържа това, давай напред и правя това.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|