![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
| View Poll Results: Přečtěte si, prosím, po první | |||
| Interní mechanika | | 2 | 100,00% |
| Externí disk | | 1 | 50,00% |
| Vnitřní a vnější Drive bydlení | | 1 | 50,00% |
| Multiple Choice Poll. Voliči: 2. Nemůžete hlasovat v tomto průzkumu | |||
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, já jsem doufal, že se dostanete VelociRaptor mechaniky pro moje nové stavby, a jiné disk (asi 500 gb) podklad pro to, a jakékoli další údaje, co potřebuju. Já jsem přemýšlela, pokud by to bylo lepší kupovat interní disk, externí disk, nebo interní disk a externí bydlení? Prosíme, uveďte důvod, proč jste si vybrali, co máte, a všechny doporučené prostředky získat (nebo se vyhnout). I když si myslíte, že 500gigabajt je špatně, prosím, doporučit nějakou novou velikost.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vnitřní jednotky jsou mnohem, mnohem rychleji, takže pokud ji budete potřebovat jít na přenosné že IMO.
| |||
| |||
| ok, takže ani s externími bydlení? a jakou mechaniku by jste doporučit? |
|
| |||
| |||
| No s externím bydlení nebo ne je to stále připojen k počítači přes USB, SATA2 je mnohem rychlejší. Rád Samsung a Western Digital, přísně nebude kupovat nic jiného. |
|
| |||
| |||
| ok díky, a co když si ten, který je ESATA? je to tak rychle, jak SATA2? nebo je to pomalejší? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ESATA je stejně rychlý jako SATA. Pokud se vám nevadí s externím sedět a vaše základní deska podporuje, jít dál a udělat.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|