![]() |
| |||||||
|
| Δείτε τα αποτελέσματα Poll: Παρακαλώ διαβάστε πρώτη θέση | |||
| Εσωτερική Drive | | 2 | 100,00% |
| Εξωτερικές Drive | | 1 | 50,00% |
| Δίσκος εσωτερική και την εξωτερική θήκη | | 1 | 50,00% |
| Multiple Choice Poll. Ψηφίσαντες: 2. Μπορεί να μην ψηφίσει σε αυτήν τη δημοσκόπηση | |||
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν, έχω την ελπίδα να βρουν VelociRaptor οδήγησης για τη νέα μου κατασκευής, και ένα άλλο δίσκο (πιθανότατα 500GB) για την υποστήριξη αυτή, και κάθε επιπλέον δεδομένων χρειάζομαι. Αναρωτιέμαι αν θα ήταν καλύτερο να αγοράσω μια εσωτερική κίνηση, με έναν εξωτερικό δίσκο, ή ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό δίσκο στέγαση; Να αναφερθεί ο λόγος για τον οποίο έχετε επιλέξει αυτό που έχετε, καθώς και κάθε προϊόντα συνιστάται να πάρετε (ή να αποφευχθεί). Επίσης, αν νομίζετε ότι 500GB είναι λάθος, παρακαλούμε να συστήσει ένα νέο μέγεθος.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εσωτερική drives είναι πολύ, πολύ πιο γρήγορα, οπότε αν δεν το χρειάζονται φορητών πάνε για το ΔΝΟ.
| |||
| |||
| ok, οπότε δεν ακόμη και με εξωτερική θήκη; και τι δίσκο θα συνιστούσατε; |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν με μια εξωτερική θήκη ή δεν είναι ακόμα συνδεδεμένο με τον υπολογιστή μέσω USB, SATA2 είναι πολύ ταχύτερη. Μου αρέσει η Samsung και η Western Digital, δεν θα αγοράσει απολύτως τίποτα άλλο. |
|
| |||
| |||
| ok thanks, και τι γίνεται εάν έχω μία που είναι eSATA; είναι ότι όσο πιο γρήγορα SATA2; ή μήπως είναι πιο αργή; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eSATA είναι τόσο γρήγορα όσο SATA. Αν δεν σας πειράζει που έχουν μια εξωτερική συνεδρίαση γύρω από τη μητρική πλακέτα και την υποστηρίζει, να προχωρήσει και να το κάνουμε αυτό.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|