![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
| View Poll Results: Molim vas da pročitate prvi post | |||
| Internal Drive |
|
2 | 100.00% |
| External Drive |
|
1 | 50.00% |
| Internal Drive i vanjskim stambenim |
|
1 | 50.00% |
| Multiple Choice Poll. Birača: 2. Vi svibanj ne glasovati u ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pa, ja sam u nadi da bi dobili VelociRaptor novi pogon za moj grade, a drugi disk (vjerojatno 500GB) podmetač za to, i bilo mi je potreban dodatni podaci. Ja sam zadivljen, ako bi bilo bolje da se kupi interni disk, vanjski pogon ili interni i eksterni disk stanovanja? Navedite zašto ste izabrali ono što imate, i bilo koje proizvode preporuča da se (ili kako bi se izbjeglo). Isto tako ako mislite da je pogrešna 500GB, molimo preporučujemo novu veličinu.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Interni diskovi su puno, puno brže, pa ako se ne trebamo ići na taj prijenosni IMO.
|
|||
|
|||
|
ok, pa čak ni s vanjskim stambenim? pogon, a što bi ti preporučiti?
|
|
|
|||
|
|||
|
Pa s vanjskom stambenog ili ne to je još uvijek povezan s računalom putem USB sučelja, SATA2 je mnogo brža.
Volim Samsung-a i zapadnog Digital, strogo ne kupi nešto drugo. |
|
|
|||
|
|||
|
ok hvala, a što ako JA dobiti onaj koji je eSATA? je da se jednako brzo kao SATA2? ili je to sporije?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
eSATA samo je jednako brzo kao SATA. Ako vam ne smeta što sjede oko vanjskog i vaša matična ploča podržava ga, ići naprijed i učiniti.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|