![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
| View Poll Results: Kérjük, olvassa el utáni első | |||
| Belső Drive | | 2 | 100.00% |
| Külső meghajtó | | 1 | 50.00% |
| A belső és a külső meghajtó lakások | | 1 | 50.00% |
| Multiple Choice Poll. Szavazók: 2. Lehet, hogy nem szavaz ezt a szavazást | |||
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos, remélem, hogy a VelociRaptor meghajtót új építeni, és egy másik meghajtó (valószínűleg 500GB) a hátoldal fel, és minden további adat van szükségem. Én úgy gondoltam, ha jobb lenne vásárolni egy belső meghajtó, egy külső meghajtó, vagy egy belső és egy külső meghajtó lakás? Kérjük, adja meg, hogy miért választotta a mi van, és az ajánlott termékek get (vagy el lehessen kerülni.) Akkor is, ha azt gondolja, 500GB helytelen, kérjük, javasoljuk az új méretét.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Belső meghajtók sokkal, sokkal gyorsabb, így ha szükség van rá, hogy a hordozható menni IMO.
| |||
| |||
| OK, így még a külső házban? és milyen meghajtót akarsz ajánlani? |
|
| |||
| |||
| Hát egy külső házban, akár nem, hogy még csatlakozik a számítógéphez USB-n keresztül, SATA2 sokkal gyorsabb. Szeretem a Samsung és a Western Digital, szigorúan nem vásárol semmit mást. |
|
| |||
| |||
| OK köszi, és mi van ha én leszek az egyik, hogy az eSATA? az, hogy amilyen gyorsan SATA2? vagy ez lassabb? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eSATA csak olyan gyors, mint a SATA. Ha nem bánja, amelynek külső ülés körül és az alaplap támogatja azt, menj előre, és erre.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Külső / belső merevlemezén folyamatos használat | blckrob042000 | Drives & Removable Media | 14 | 3. június 2009 10:09 |
| Az adatátvitel a belső merevlemezt, amely External Hard Drive. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. március 2009 06:46 |
| Converting belső HDD külső HDD visszatéríttetésére adatok | condortrans | Drives & Removable Media | 7 | 11. február 2009 06:11 |
| Vannak külső hardrives lassabb, mint a belső? | dubs89 | Drives & Removable Media | 3 | 29. december 2007 14:05 |
| Segítségre van szüksége emelhetők 80 koncert belső HD | plandr | Drives & Removable Media | 1 | 27. december 2007 09:19 |
| Téma eszközök | |
| |