![]() |
| |||||||
|
| הצג תוצאות סקר: נא לקרוא את ההודעה הראשונה | |||
| כונן פנימי | | 2 | 100.00% |
| כוננים חיצוניים | | 1 | 50.00% |
| כונן פנימי וחיצוני דיור | | 1 | 50.00% |
| סקר רב בחירה. Voters: 2. אינך רשאי להצביע בהצבעה הזאת | |||
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן, אני מקווה לקבל VelociRaptor בכונן החדש שלי לבנות, ועוד הכונן (כנראה 500GB) עבור גיבוי זה, וכל מה שאני צריך נתונים מיותרים. אני תוהה אם זה יהיה יותר טוב לקנות כונן פנימי, כונן חיצוני או כונן פנימי או חיצוני הדיור? ציין מדוע בחרת את מה שיש לך, וכל המוצרים מומלץ להגיע (או להימנע). גם אם אתה חושב 500GB לא בסדר, בבקשה להמליץ על הגודל החדש.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כוננים פנימיים הם הרבה, הרבה יותר מהר, לכן, אלא אם כן אתה צריך את זה עבור ניידים עבור IMO.
| |||
| |||
| בסדר, אז אפילו לא עם חיצוני הדיור? ומה הייתם ממליצים לנהוג? |
|
| |||
| |||
| ובכן עם חיצוני דיור או לא, זה עדיין מחובר למחשב באמצעות USB, SATA2 הוא הרבה יותר מהר. אני אוהב של Samsung ו Western Digital, להקפיד לא לקנות כל דבר אחר. |
|
| |||
| |||
| בסדר תודה, ומה אם אני מקבל את זה הוא אחד eSATA? זה הכי מהר SATA2? או שזה לאט יותר? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eSATA הוא פשוט הכי מהר SATA. אם לא אכפת לך שיש חיצוני יושבים סביב לוח האם שלכם תומך בה, אתם מוזמנים לעשות את זה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|