![]() |
|
|||||||
|
| View Poll ResultsLūdzu, izlasiet post vispirms | |||
| Internal Drive |
|
2 | 100.00% |
| External Drive |
|
1 | 50,00% |
| Internal Drive and External mājokļu |
|
1 | 50,00% |
| Multiple Choice Poll. Balsotāji: 2. Jūs nedrīkstat balsot šajā aptaujā | |||
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nu, es esmu cerot iegūt VELOCIRAPTOR disku manu jauno būvēt, un vēl viens disks (iespējams, 500GB) attiecībā uz atbalstu to uz augšu, un visus papildu datus, man nepieciešams. Es domāju, ja tas ir labāk pirkt iekšējais disks, ārējā diskā vai iekšējo vadīt transportlīdzekļus un ārējā korpusā? Lūdzu, precizējiet, kāpēc esat izvēlējies to, kas jums ir, un visus ieteiktos izstrādājumus, lai saņemtu (vai izvairīties). Arī tad, ja jūs domājat, 500GB ir nepareizi, lūdzu, ieteikt jaunas izmēru.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Iekšējos diskdziņus ir daudz, daudz ātrāk, tādēļ, ja jums vajag portatīvo iet, ka IMO.
|
|||
|
|||
|
ok, un pat ar ārējiem mājokli? un ko vadīt jūs ieteiktu?
|
|
|
|||
|
|||
|
Arī ar ārējā korpusā, vai tas joprojām ir savienots ar datoru, izmantojot USB, SATA2 ir daudz ātrāk.
I like Samsung's un Western Digital, noteikti nepirktu kaut kas cits. |
|
|
|||
|
|||
|
ok, paldies, un kas notiek ja man tāds ir eSATA? ir tā, ka tik strauji, kā SATA2? vai arī tas ir lēnāk?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
eSATA ir tikpat ātri kā SATA. Ja jums nav prātā, kam ārējais sēž un savu mātesplates atbalsta, iet uz priekšu un darīt.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Mana sistēma: 日夏子
|