![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
| Wyświetl Sonda Wyniki: Proszę przeczytać pierwszy post | |||
| Internal Drive | | 2 | 100,00% |
| Zewnętrzny dysk | | 1 | 50.00% |
| Wewnętrzny i zewnętrzny dysk mieszkaniowe | | 1 | 50.00% |
| Multiple Choice Poll. Wyborcy: 2. Użytkownik nie może głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well, I'm nadzieję dostać Velociraptor dysk dla mojej nowej kompilacji, i innym dysku (prawdopodobnie 500GB) do poparcia go, i wszelkich dodatkowych danych potrzebuję. Ja zastanawiając się, jeżeli byłoby lepiej kupić wewnętrznego napędu zewnętrznego dysku lub dysk wewnętrzny i zewnętrzny mieszkaniowych? Proszę podać, dlaczego wybrali to, co masz, i zalecanych produktów się (lub nie). Również jeśli myślisz 500GB jest źle, proszę polecić nowy rozmiar.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wewnętrzne napędy są dużo, dużo szybciej, więc chyba musisz to przenośne przejdź do IMO.
| |||
| |||
| ok, więc nawet nie z zewnętrznymi mieszkaniowych? i co dysk Pan polecić? |
|
| |||
| |||
| Cóż z zewnętrznej obudowy i nie jest jeszcze podłączony do komputera przez USB, SATA2 jest znacznie szybciej. Lubię Samsunga i Western Digital, absolutnie nie kupować niczego innego. |
|
| |||
| |||
| ok dzięki, a co, jeśli dostaję jeden eSATA, który jest? jest to, że tak szybko, jak SATA2? lub jest ona wolniej? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eSATA jest tak szybko jak SATA. Jeśli nie myślą o zewnętrznych posiedzenia wokół i płyta główna obsługuje go już zrobić.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |