![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
| Vezi Sondaj Rezultate: Vă rugăm să citiţi primul post | |||
| Unitate internă | | 2 | 100,00% |
| External Drive | | 1 | 50.00% |
| Drive interne şi externe de locuinţe | | 1 | 50.00% |
| Multiple Choice Poll. Majoritate de voturi: 2. Tu nu pot vota în acest sondaj | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine, eu sunt în speranţa de a obţine o unitate VelociRaptor pentru noul meu construi, şi o altă unitate (probabil 500GB) pentru susţinerea acesteia, precum şi orice date suplimentare care am nevoie. Mă întrebam dacă ar fi mai bine să cumpăr un disc interne, o unitate externă, sau de o unitate internă şi externă o locuinţă? Vă rugăm să specificaţi de ce aţi ales ceea ce aveţi, şi orice recomandat pentru a obţine produse (sau, pentru a evita). De asemenea, dacă credeţi că 500GB este greşit, vă rugăm să recomande o nouă dimensiune.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Internă unităţi sunt mult, mult mai rapid, cu excepţia cazului în care acest lucru aveţi nevoie de ea pentru că merge portabil OMI.
| |||
| |||
| OK, deci nu chiar cu locuinţe externe? şi ceea ce ar conduce puteţi recomanda? |
|
| |||
| |||
| Ei bine, cu o locuinţă sau extern nu este încă conectat la PC prin USB, SATA2 este mult mai rapidă. Îmi place şi de Vest Samsung Digital, strict nu ar cumpăra nimic altceva. |
|
| |||
| |||
| ok multumesc, şi despre ceea ce dacă I a lua un eSATA, care este? este că la fel de rapid ca SATA2? sau este mai incet? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eSATA este la fel de rapid ca SATA. Dacă nu aveţi nimic de obiectat cu o externe şedinţei în jurul tău şi placa de bază suportă, mergi înainte şi să fac asta.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
![]() |
|
| Marcaje |