![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
| View Poll Results: Prečítajte si, prosím, po prvé | |||
| Interná mechanika | | 2 | 100,00% |
| Externý disk | | 1 | 50,00% |
| Vnútorné a vonkajšie Drive bývanie | | 1 | 50,00% |
| Multiple Choice Poll. Voliči: 2. Nemôžete hlasovať v tomto prieskume | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, já som dúfal, že sa dostanete Velociraptor mechaniky pre moje nové stavby, a iné disk (asi 500 gb) podklad pre to, a akékoľvek ďalšie údaje, čo potřebuju. Já jsem přemýšlela, ak by to bolo lepšie kupovať interný disk, externý disk, alebo interný disk a externé bývanie? Prosím, uveďte dôvod, prečo ste si vybrali, čo máte, a všetky odporúčané prostriedky získať (alebo sa vyhnúť). I keď si myslíte, že 500gigabajt je zle, prosím, odporučiť nejakú novú veľkosť.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vnútorné jednotky sú oveľa, oveľa rýchlejšie, takže ak ju budete potrebovať ísť na prenosné že IMO.
| |||
| |||
| ok, takže ani s externými bývanie? a akú mechaniku by ste odporučiť? |
|
| |||
| |||
| No s externým bývanie alebo nie je to stále pripojený k počítaču cez USB, SATA2 je omnoho rýchlejší. Rád Samsung a Western Digital, prísne nebude kupovať nič iného. |
|
| |||
| |||
| ok díky, a čo keď si ten, ktorý je ESATA? je to tak rýchlo, ako SATA2? alebo je to pomalšie? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ESATA je rovnako rýchly ako SATA. Ak sa vám nevadí s externým sedieť a vaša základná doska podporuje, ísť ďalej a urobiť.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Externý / interný pevný disk pre kontinuálne Použitie | blckrob042000 | Drives & Removable Media | 14 | 3. júna 2009 10:09 |
| Prenos dát z interný pevný disk do externého pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. marca 2009 06:46 |
| Konverzie vnútorného HDD na externé HDD k obnoviť dáta | condortrans | Drives & Removable Media | 7 | 11. február 2009 06:11 |
| Sú vonkajšie hardrives pomalší ako vnútorné? | dubs89 | Drives & Removable Media | 3 | 29. decembra 2007 14:05 |
| Potrebujete pomoc záchrana 80 koncert interné HD | plandr | Drives & Removable Media | 1 | 27. december 2007 09:19 |
| Thread Tools | |
| |