![]() |
| |||||||
|
| Görünüm Anket Sonuçları: Ilk mesajını okuyun lütfen | |||
| Dahili Sürücü | | 2 | 100,00% |
| Harici Sürücü | | 1 | 50,00% |
| Sürücü İç ve Dış konut | | 1 | 50,00% |
| Çoktan Seçmeli Anket. Seçmenler: 2. Bu anket için oy vermeyebilir | |||
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aslında, yeni ve başka bir sürücü (muhtemelen 500GB) oluşturmak için yedekleme için VelociRaptor sürücüsüne ulaşmak ve umut ediyorum herhangi bir ek veri ihtiyacım. Eğer daha iyi olurdu bir iç sürücü, harici bir sürücü veya bir iç sürücü ve harici bir konut satın almak için merak ediyorum? Lütfen neden ne varsa seçtiğiniz ve herhangi bir tavsiye edilen ürünlerin (veya) engellemek için, elde etmek için belirtin. Ayrıca, 500GB düşünüyorsanız, yeni bir boyut tavsiye lütfen yanlış.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| İç sürücüleri daha fazlası, çok daha hızlı, bu yüzden eğer bu taşınabilir olduğu IMO gitmek gerekir.
| |||
| |||
| tamam, dış konut bile bu kadar mı? ve neler tavsiye ederim sağlıyor? |
|
| |||
| |||
| Evet hala USB üzerinden bilgisayara bağlandığında harici bir konut veya değil, SATA2 kadar hızlı. Ben Samsung ve Western Digital, kesinlikle başka bir şey satın wouldn't gibi. |
|
| |||
| |||
| tamam teşekkürler, ne hakkında eğer bu bir ESATA mı? Bu kadar hızlı SATA2 olarak nedir? ya da yavaş? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ESATA olduğunu daha hızlı SATA olarak. Eğer yaşıyorsanız don't mind bir dış ve çevresinde oturan anakartınızın, devam edin ve yapmak destekliyorsa bu.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|