![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
| Подивитися результати опитуванняОбов'язково прочитайте перший пост | |||
| Вбудований жорсткий диск | | 2 | 100,00% |
| Зовнішній накопичувач | | 1 | 50,00% |
| Вбудований жорсткий диск і зовнішній житло | | 1 | 50,00% |
| Множинний вибір Poll. Виборці: 2. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, я сподівався отримати дисків VelociRaptor для мого нового будівництва, і іншому диску (можливо, 500GB) для підтримки його, і будь-які додаткові дані, що мені потрібно. Мене цікавить, якщо воно буде краще купити диск внутрішній, зовнішній диск або внутрішнього диска і зовнішнього житла? Будь ласка, вкажіть, чому ви вирішили, що маєш, і будь-які рекомендовані продукти на отримання (або щоб уникнути). Також, якщо ви думаєте, 500GB є неправильним, то рекомендую новий розмір.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Внутрішні диски набагато, набагато швидше, тому, якщо він потрібний портативний Перейти на те, що ІМВ.
| |||
| |||
| Отже, навіть не із зовнішнім житла? і те, що рухає б ви порекомендували? |
|
| |||
| |||
| Ну із зовнішніми житло чи ні, як і раніше підключений до комп'ютера через USB, SATA2 набагато швидше. Я, як Samsung і Western Digital, строго б не купити що-небудь ще. |
|
| |||
| |||
| ОК спасибі, а як же, якщо у мене одна, яка ESATA? є те, що так швидко, як SATA2? або вона повільніше? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ESATA так само швидко, як SATA. Якщо ви не заперечуєте, що мають зовнішні сидять і ваша материнська плата підтримує його, йти вперед і робити це.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|