![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз не бяха в състояние да се зареди ми ipod нано на моя лаптоп. Тя е Fujitsu Siemens лаптоп, който върви с Windows XP. Ние следват инструкциите, за да инсталирате софтуер laod на CD-ROM, преди свързването на ipod самоцел. Whenw д бяха помолени да после свържете ipod той каза: "USB устройство не се признават", а тя не е призната в диспечера на устройствата. Същото нещо се случи, когато се опита да се свърже едновременно ipod използвайки същите инсталирате CD на друг компютър. Ние бяхме в състояние да инсталира iTunes софтуера и използват това. Някой знае ли защо това се случва? Чух, че преди ipods не са съвместими, ако имате някакви други музикални софтуер (ние направихме това във вид на Windows Media Player), но се опитахме rmemoving всички такива софтуер и го прави не разлика. някакви идеи???? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте с това: На първо място, не е трудно за нулиране на вашия ipod. (Мисля, натиснете и задръжте игра, след което натиснете меню). itunes премахнете изцяло. Уверете се, че ipod не е свързан с вашата lappy и инсталирате itunes (уверете се, че неговата версия 7, ако havnt Ясно го изтеглите от интернет). Тогава, когато се появи подкана, прикрепете ipod към lappy. Някои ipods имат проблеми с по-ранни версии на itunes. Също така, трудно да се грижи за нулиране на всички други въпроси, ако инсталирате V7 на itunes не разреши това. Ако това не работи, моля пост назад и аз ще направя всичко възможно да помогна.
|
| |||
| |||
| Благодаря за вашето предложение. Опитах това, обаче, нищо не се случва на всички върху екрана, ако натиснете произволен бутон на моя ipod. Предполагам, че батерията е отишло слезе .... Когато той е включен в компютъра се прави финт бръмчене / дюшеклък шум, който се поема батерията whirring става? Нищо не се появяват на екрана, макар ,.,,,, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имах точно същия проблем на моя 1-ви работа тази сутрин.
Това съобщение "USB устройство не се признават", може да не са свързани с вашия ipod, то може да бъде свързана към actuall USB портове, опитайте с друг USB устройство, като цифров фотоапарат или писалка карам да се потвърди неговата пристанищата. В крайна сметка аз монтирани един USB PCI карта, за да получи около проблема, както аз мисля, че основните пристанища са просто повреден, Device Manager не са показали проблеми. А USB PCI карта е основно едно допълнително върху картата, която е вътре в компютъра ви да добавите повече USB портове на гърба. Те са евтини (£ 15) и беше евтино, отколкото messing наоколо с прозорци за един час и таксуване на клиентите си тази ставка Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Благодарим Ви, да изглежда, то е USB кабела, който дойде с ipod, че е повреден. Аз triedf го с приятеля кабел и тя работи добре сега. Благодаря за вашата помощ! |
|
| |||
| |||
| Blinkin "eck, не мога да повярвам, че ми липсваше.: D Извиненията SW.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |