menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

IPod nano USB zařízení, které není rozpoznaného

Reply

Thread Nástroje
Old 24. dubna 2007, 06:38
Nový člen skupiny

Default IPod nano USB zařízení, které není rozpoznaného

Byl jsem schopen načíst můj ipod nano do mého notebooku. Jedná se o notebook Fujitsu Siemens, provoz se systémem Windows XP.

My následovat instrukce na laod Instalace software na CD-ROM před připojením přehrávače iPod samotném. Whenw e byli vyzváni, aby pak připojit iPod to řekl: "USB Device nebyla uznána" a není uznán ve Správci zařízení. Totéž se stalo, když jsem se snažil spojit stejné iPod pomocí stejného CD nainstalovat na jiný počítač.

Byli jsme schopni nainstalovat software iTunes a používat to.

Ví někdo, proč je to děje? Slyšel jsem, že před iPody nejsou kompatibilní, pokud máte nějaké další hudební software (máme to v podobě Windows Media Player), ale jsme rmemoving všech takového softwaru a to se žádný rozdíl.
jakékoliv nápady??
Old 24. dubna 2007, 08:36
Dárce Skupina

Zkus tohle:

Za prvé, to tvrdý reset vašeho iPod. (Myslím, že stisknete tlačítko play, poté stiskněte tlačítko menu).

iTunes úplně odstranit.

Ujistěte se, že ipod není připojen k vašemu lappy a nainstalujte iTunes (ujistěte se, že jeho verze 7, pokud jste havnt máš stáhnout z internetu).

Pak, když budete vyzváni, připojte iPod k lappy.

Některé iPody mají problémy s dřívějšími verzemi aplikace iTunes. Také se těžko reset by měla dbát o všech dalších otázkách, pokud instalujete V7 na iTunes není jeho vyřešení.

Pokud toto nefunguje, prosím, poštou zpět a budu dělat moje nejlepší pomoci.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 24. dubna 2007, 08:44
Nový člen skupiny

Děkujeme za váš podnět. Zkoušel jsem to, ale nic se neděje vůbec na obrazovku i když žádné tlačítko na můj iPod. Předpokládám, že baterie má právo šla dolů .... Když je zapojen do počítače se vytvoří omdlít bzučení / ticking hluk, který se i předpokládat, baterie whirring nahoru? Nic objevují na obrazovce když ,.,,,,
Old 24. dubna 2007, 09:03
Administrátor Skupina

Měl jsem přesně stejný problém na mém 1. pracovní ráno.

Že zpráva "USB Device nebyla uznána" nemusí souviset s vaším ipod, mohlo by to být v souvislosti s aktuální USB porty, zkuste jiný USB zařízení jako jsou digitální fotoaparát nebo pero snaze potvrdit své přístavy.

Na konci jsem montovat USB PCI kartu získat kolem problému, myslím, že hlavní přístavy jsou jen chybná, správce zařízení nevykazuje žádné problémy.

A PCI USB karta je v podstatě o add-on kartu, která je uvnitř počítače přidat další porty USB na zadní straně.

Jsou levné (15 liber), a to bylo levnější než umazávání kolem oken za hodinu a nabíjení můj zákazník, že míra

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24. dubna 2007, 09:08
Nový člen skupiny

Děkuji, ano, zdá se, že je USB kabel, který přišel s ipod, která je chybná. I triedf jej kamarádovi to kabel a to funguje nyní. Děkujeme za vaši pomoc!
Old 24. dubna 2007, 15:40
Dárce Skupina

Blinkin '' Eck, nemůže věřit, že jsem vynechal.: D

Omlouváme SW.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nový iPod nano 5. generace Video k počítači a DVD na iPod? nulyjeyo Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 1 3.listopadu 2009 16:18
USB Device nezná ... Co USB zařízení? Haun Operační systémy Windows 3 19. únor 2009 18:08
Prosím pomozte, iPod nano jízdy jsem blázen olliep13 Multimedia & Kodeky 9 14. června 2008 18:39
USB Device nebyl rozpoznán yvonnet Drives & Removable Media 2 7. srpna 2007 10:51
Mouse Problem-USB zařízení nebylo uznáno (mini optická myš) stankanovic Obecné Hardware Chat 12 20. červen 2007 11:02
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.