![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Byl jsem schopen načíst můj ipod nano do mého notebooku. Jedná se o notebook Fujitsu Siemens, provoz se systémem Windows XP. My následovat instrukce na laod Instalace software na CD-ROM před připojením přehrávače iPod samotném. Whenw e byli vyzváni, aby pak připojit iPod to řekl: "USB Device nebyla uznána" a není uznán ve Správci zařízení. Totéž se stalo, když jsem se snažil spojit stejné iPod pomocí stejného CD nainstalovat na jiný počítač. Byli jsme schopni nainstalovat software iTunes a používat to. Ví někdo, proč je to děje? Slyšel jsem, že před iPody nejsou kompatibilní, pokud máte nějaké další hudební software (máme to v podobě Windows Media Player), ale jsme rmemoving všech takového softwaru a to se žádný rozdíl. jakékoliv nápady?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkus tohle: Za prvé, to tvrdý reset vašeho iPod. (Myslím, že stisknete tlačítko play, poté stiskněte tlačítko menu). iTunes úplně odstranit. Ujistěte se, že ipod není připojen k vašemu lappy a nainstalujte iTunes (ujistěte se, že jeho verze 7, pokud jste havnt máš stáhnout z internetu). Pak, když budete vyzváni, připojte iPod k lappy. Některé iPody mají problémy s dřívějšími verzemi aplikace iTunes. Také se těžko reset by měla dbát o všech dalších otázkách, pokud instalujete V7 na iTunes není jeho vyřešení. Pokud toto nefunguje, prosím, poštou zpět a budu dělat moje nejlepší pomoci.
|
| |||
| |||
| Děkujeme za váš podnět. Zkoušel jsem to, ale nic se neděje vůbec na obrazovku i když žádné tlačítko na můj iPod. Předpokládám, že baterie má právo šla dolů .... Když je zapojen do počítače se vytvoří omdlít bzučení / ticking hluk, který se i předpokládat, baterie whirring nahoru? Nic objevují na obrazovce když ,.,,,, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Měl jsem přesně stejný problém na mém 1. pracovní ráno.
Že zpráva "USB Device nebyla uznána" nemusí souviset s vaším ipod, mohlo by to být v souvislosti s aktuální USB porty, zkuste jiný USB zařízení jako jsou digitální fotoaparát nebo pero snaze potvrdit své přístavy. Na konci jsem montovat USB PCI kartu získat kolem problému, myslím, že hlavní přístavy jsou jen chybná, správce zařízení nevykazuje žádné problémy. A PCI USB karta je v podstatě o add-on kartu, která je uvnitř počítače přidat další porty USB na zadní straně. Jsou levné (15 liber), a to bylo levnější než umazávání kolem oken za hodinu a nabíjení můj zákazník, že míra Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Děkuji, ano, zdá se, že je USB kabel, který přišel s ipod, která je chybná. I triedf jej kamarádovi to kabel a to funguje nyní. Děkujeme za vaši pomoc! |
|
| |||
| |||
| Blinkin '' Eck, nemůže věřit, že jsem vynechal.: D Omlouváme SW.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nový iPod nano 5. generace Video k počítači a DVD na iPod? | nulyjeyo | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 3.listopadu 2009 16:18 |
| USB Device nezná ... Co USB zařízení? | Haun | Operační systémy Windows | 3 | 19. únor 2009 18:08 |
| Prosím pomozte, iPod nano jízdy jsem blázen | olliep13 | Multimedia & Kodeky | 9 | 14. června 2008 18:39 |
| USB Device nebyl rozpoznán | yvonnet | Drives & Removable Media | 2 | 7. srpna 2007 10:51 |
| Mouse Problem-USB zařízení nebylo uznáno (mini optická myš) | stankanovic | Obecné Hardware Chat | 12 | 20. červen 2007 11:02 |
| Thread Nástroje | |
| |