μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

IPod nano USB Device δεν αναγνωρίζεται

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 24 Απριλίου 2007, 06:38
Νέο Μέλος Ομάδα

Default IPod nano USB Device δεν αναγνωρίζεται

Έχω ήταν σε θέση να φορτώσει το iPod nano να μου laptop. Πρόκειται για ένα φορητό υπολογιστή Fujitsu Siemens, που λειτουργούν με Windows XP.

Θα ακολουθήσει τις οδηγίες για την εγκατάσταση λογισμικού laod cd-rom πριν από τη σύνδεση του iPod ίδιο. Whenw ε τότε είχαν ζητηθεί να συνδέσετε το iPod να λέγεται "USB Device δεν αναγνωρίζεται" και δεν είναι αναγνωρισμένη στο Device Manager. Το ίδιο συνέβη όταν προσπάθησα να συνδέσετε το iPod ίδια εγκατάσταση χρησιμοποιώντας το ίδιο cd σε άλλο υπολογιστή.

Είχαμε την δυνατότητα να εγκαταστήσετε το iTunes και τη χρήση αυτού του λογισμικού.

Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Έχω ακούσει ότι πριν από τα iPod δεν είναι συμβατά, εάν έχετε οποιαδήποτε άλλη μουσική εγκατεστημένο λογισμικό (να κάνουμε και αυτό με τη μορφή του Windows Media Player), αλλά εμείς προσπαθήσαμε rmemoving όλων των λογισμικών και δεν είχε καμία διαφορά.
καμιά ιδέα;;;;
Old 24 Απριλίου 2007, 08:36
Ομάδα Δωρητών

Δοκιμάστε αυτό:

Πρώτον, κάνει ένα σκληρό επαναφοράς του iPod σας. (Νομίζω ότι πατήστε και κρατήστε πατημένο το παιχνίδι, στη συνέχεια, πατήστε το μενού).

αφαίρεση iTunes πλήρως.

Βεβαιωθείτε ότι το ipod δεν είναι συνδεδεμένη με την εγκατάσταση του iTunes και lappy (βεβαιωθείτε ότι η έκδοση 7, αν έχεις havnt κατεβάσετε από το διαδίκτυο).

Στη συνέχεια, όταν σας ζητηθεί, συνδέστε το iPod στην lappy.

Ορισμένα iPods αντιμετωπίζετε προβλήματα με προηγούμενες εκδόσεις του iTunes. Επίσης, θα πρέπει να επαναφέρετε τον σκληρό να φροντίζει για κάθε άλλο ζήτημα αν η εγκατάσταση του iTunes V7 δεν επιλύσει αυτό.

Εάν αυτό δεν λειτουργεί μετά παρακαλώ πίσω και θα καταβάλω κάθε δυνατή για να βοηθήσει.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 24 Απριλίου 2007, 08:44
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ για την πρότασή σας. Προσπάθησα, ωστόσο, τίποτα δεν συμβαίνει σε όλα τα επί της οθόνης και αν θ πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο για ipod μου. Υποθέτω ότι η μπαταρία έχει πάει κάτω δεξιά .... Όταν είναι συνδεδεμένο σε έναν υπολογιστή είναι κάνει μια προσποίηση έξαψη της πολύβουης / περνά ο θόρυβος, η οποία υποθέτω ότι είναι η μπαταρία στρηφογύρισμα μέχρι; Τίποτα δεν εμφανίζονται στην οθόνη αν ,.,,,,
Old 24 Απριλίου 2007, 09:03
Διαχειριστής Ομάδα

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα για την 1η μου δουλειά σήμερα το πρωί.

Αυτό το μήνυμα "USB Device δεν αναγνωρίζεται" δεν μπορεί να σχετίζονται με το iPod σας, μπορεί να σχετίζονται με τις θύρες USB actuall, δοκιμάστε μια άλλη συσκευή USB όπως μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή στυλό για να επιβεβαιώσει την οδήγηση των λιμένων.

Στο τέλος θα τοποθετηθεί ένα USB PCI κάρτα για να ξεφύγει από το πρόβλημα, όπως νομίζω ότι τα κύρια λιμάνια ήταν ελαττωματικό, Device Manager δεν έδειξε προβλήματα.

Ένα USB PCI κάρτα αποτελεί ουσιαστικά ένα add-on κάρτα που πάει στο εσωτερικό του υπολογιστή σας για να προσθέσετε περισσότερες θύρες USB στο πίσω μέρος.

Είναι φθηνό (£ 15) και ήταν φθηνότερες από Messing γύρω με τα παράθυρα για μια ώρα και χρέωσης του πελάτη μου ότι ποσοστό

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24 Απριλίου 2007, 09:08
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ, ναι, φαίνεται ότι είναι το καλώδιο USB που συνοδεύει το ipod ότι είναι ελαττωματικά. I triedf το με ένα φίλο του καλωδίου και λειτουργεί πρόστιμο τώρα. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!
Old 24 Απριλίου 2007, 15:40
Ομάδα Δωρητών

Blinkin '' Eck, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχασα.: D

SW συγνώμη.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Το νέο iPod nano 5ης γενιάς βίντεο στον υπολογιστή και DVD σε iPod; nulyjeyo Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 1 3 Νοεμβρίου 2009 16:18
USB Device δεν αναγνωρίζεται ... Τι USB Device; Haun Λειτουργικά συστήματα Windows 3 19 Φεβ 2009 18:08
Please Help, iPod nano οδήγησης μου τρελή olliep13 Multimedia & Codecs 9 14 Ιουν 2008 18:39
USB Device δεν αναγνωρίζεται yvonnet Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 2 7 Αυγ 2007 10:51
Mouse Πρόβλημα-συσκευή USB δεν αναγνωρίζεται (Mini Optical Mouse) stankanovic Γενική Συζήτηση Hardware 12 20 Ιουν 2007 11:02
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.