![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ήταν σε θέση να φορτώσει το iPod nano να μου laptop. Πρόκειται για ένα φορητό υπολογιστή Fujitsu Siemens, που λειτουργούν με Windows XP. Θα ακολουθήσει τις οδηγίες για την εγκατάσταση λογισμικού laod cd-rom πριν από τη σύνδεση του iPod ίδιο. Whenw ε τότε είχαν ζητηθεί να συνδέσετε το iPod να λέγεται "USB Device δεν αναγνωρίζεται" και δεν είναι αναγνωρισμένη στο Device Manager. Το ίδιο συνέβη όταν προσπάθησα να συνδέσετε το iPod ίδια εγκατάσταση χρησιμοποιώντας το ίδιο cd σε άλλο υπολογιστή. Είχαμε την δυνατότητα να εγκαταστήσετε το iTunes και τη χρήση αυτού του λογισμικού. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Έχω ακούσει ότι πριν από τα iPod δεν είναι συμβατά, εάν έχετε οποιαδήποτε άλλη μουσική εγκατεστημένο λογισμικό (να κάνουμε και αυτό με τη μορφή του Windows Media Player), αλλά εμείς προσπαθήσαμε rmemoving όλων των λογισμικών και δεν είχε καμία διαφορά. καμιά ιδέα;;;; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε αυτό: Πρώτον, κάνει ένα σκληρό επαναφοράς του iPod σας. (Νομίζω ότι πατήστε και κρατήστε πατημένο το παιχνίδι, στη συνέχεια, πατήστε το μενού). αφαίρεση iTunes πλήρως. Βεβαιωθείτε ότι το ipod δεν είναι συνδεδεμένη με την εγκατάσταση του iTunes και lappy (βεβαιωθείτε ότι η έκδοση 7, αν έχεις havnt κατεβάσετε από το διαδίκτυο). Στη συνέχεια, όταν σας ζητηθεί, συνδέστε το iPod στην lappy. Ορισμένα iPods αντιμετωπίζετε προβλήματα με προηγούμενες εκδόσεις του iTunes. Επίσης, θα πρέπει να επαναφέρετε τον σκληρό να φροντίζει για κάθε άλλο ζήτημα αν η εγκατάσταση του iTunes V7 δεν επιλύσει αυτό. Εάν αυτό δεν λειτουργεί μετά παρακαλώ πίσω και θα καταβάλω κάθε δυνατή για να βοηθήσει.
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την πρότασή σας. Προσπάθησα, ωστόσο, τίποτα δεν συμβαίνει σε όλα τα επί της οθόνης και αν θ πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο για ipod μου. Υποθέτω ότι η μπαταρία έχει πάει κάτω δεξιά .... Όταν είναι συνδεδεμένο σε έναν υπολογιστή είναι κάνει μια προσποίηση έξαψη της πολύβουης / περνά ο θόρυβος, η οποία υποθέτω ότι είναι η μπαταρία στρηφογύρισμα μέχρι; Τίποτα δεν εμφανίζονται στην οθόνη αν ,.,,,, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα για την 1η μου δουλειά σήμερα το πρωί.
Αυτό το μήνυμα "USB Device δεν αναγνωρίζεται" δεν μπορεί να σχετίζονται με το iPod σας, μπορεί να σχετίζονται με τις θύρες USB actuall, δοκιμάστε μια άλλη συσκευή USB όπως μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή στυλό για να επιβεβαιώσει την οδήγηση των λιμένων. Στο τέλος θα τοποθετηθεί ένα USB PCI κάρτα για να ξεφύγει από το πρόβλημα, όπως νομίζω ότι τα κύρια λιμάνια ήταν ελαττωματικό, Device Manager δεν έδειξε προβλήματα. Ένα USB PCI κάρτα αποτελεί ουσιαστικά ένα add-on κάρτα που πάει στο εσωτερικό του υπολογιστή σας για να προσθέσετε περισσότερες θύρες USB στο πίσω μέρος. Είναι φθηνό (£ 15) και ήταν φθηνότερες από Messing γύρω με τα παράθυρα για μια ώρα και χρέωσης του πελάτη μου ότι ποσοστό Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ, ναι, φαίνεται ότι είναι το καλώδιο USB που συνοδεύει το ipod ότι είναι ελαττωματικά. I triedf το με ένα φίλο του καλωδίου και λειτουργεί πρόστιμο τώρα. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας! |
|
| |||
| |||
| Blinkin '' Eck, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχασα.: D SW συγνώμη.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Το νέο iPod nano 5ης γενιάς βίντεο στον υπολογιστή και DVD σε iPod; | nulyjeyo | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 3 Νοεμβρίου 2009 16:18 |
| USB Device δεν αναγνωρίζεται ... Τι USB Device; | Haun | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 19 Φεβ 2009 18:08 |
| Please Help, iPod nano οδήγησης μου τρελή | olliep13 | Multimedia & Codecs | 9 | 14 Ιουν 2008 18:39 |
| USB Device δεν αναγνωρίζεται | yvonnet | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 7 Αυγ 2007 10:51 |
| Mouse Πρόβλημα-συσκευή USB δεν αναγνωρίζεται (Mini Optical Mouse) | stankanovic | Γενική Συζήτηση Hardware | 12 | 20 Ιουν 2007 11:02 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |