manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

IPod nano USB uređaj nije prepoznat

Reply

Thread Tools
Old 24 tra 2007, 06:38
Novi član grupe

Default IPod nano USB uređaj nije prepoznat

Imam bio nesposoban to učitavanje moje iPod nano na moj laptop. To je Fujitsu Siemens laptop, trčanje sa Windows XP.

Slijedili smo upute za instaliranje softvera na laod CD-ROM-a prije spajanja iPod sama. Whenw e onda su se zatraži da priključite iPod to rekao "USB uređaj ne prepoznaje i ne priznaje se u Upravitelj uređaja. Isto se dogodilo kad sam pokušao to povezivanje istog ipod koristeći isti instalirati cd na drugo računalo.

Mi smo bili u mogućnosti instalirati i koristiti softver iTunes ovo.

Se bilo tko znati zašto je ovo događa? Čuo sam prije toga nisu kompatibilne iPods, ako imate bilo koji drugi glazbeni softver instaliran (imamo ovu u obliku Windows Media Player), ali smo pokušali rmemoving svih takvih programa i nijedan ga je napravio razliku.
bilo koji ideja??
Old 24 tra 2007, 08:36
Donatorska Grupa

Probaj ovo:

Prvo, teško napraviti reset vašeg iPod. (Mislim da pritisnite i držite reprodukciju, a zatim pritisnite tipku izbornika).

iTunes potpuno ukloniti.

Provjerite je li ipod nije spojen na vaš lappy i instalirati iTunes (provjerite da njegove verzije 7, ako je dobio havnt ga je skinuti s interneta).

Tada, kada je zatraženo, priložite iPod na lappy.

Neki iPods imaju problema s ranijim verzijama iTunes. Također, hard reset bi trebao voditi brigu o svim drugim pitanjima ako instalirate V7 of iTunes ne riješite ga.

Ako se to ne radi, molimo Vas post leđa, a ja ću učiniti sve da moja pomoć.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 24 tra 2007, 08:44
Novi član grupe

Hvala na prijedlogu. JA pokušao to, međutim, ne događa se ništa at svi na ekranu ako pritisnete bilo koju tipku na moj ipod. Pretpostavljam baterija otisla dolje desno .... Kada je priključen na računalo čini finta zujanje / navlake šum, što pretpostavljam je baterija whirring gore? Ništa se pojavljuju na ekranu iako ,.,,,,
Old 24 tra 2007, 09:03
Administrator Group

Imao sam isti problem na mojem 1. posla jutros.

Ta poruka "USB Device ne priznaje" svibanj ne odnose na Vaš iPod, to bi moglo biti u svezi s actuall USB portova, probajte drugu USB uređaja poput digitalnog fotoaparata ili olovkom pogon za potvrdu svojih luka.

Na kraju sam opremljeni USB PCI kartica da biste dobili okolo problem što mislim glavne luke su samo pogrešan, Device Manager pokazala nikakvih problema.

USB PCI kartica je u osnovi dodaj na karticu koja ide u računalo kako bi dodali više USB portova na stražnjoj strani.

Oni su jeftini (£ 15) i to je bio jeftiniji od messing oko s prozora za sat i moj klijent se tereti da ocijeni

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24 tra 2007, 09:08
Novi član grupe

Hvala vam, da se čini da je USB kabel koji ste dobili sa iPod koji je neispravan. I to s triedf prijatelja kabel i Internet utvrde prekid zatim. Thanks for your help!
Old 24 tra 2007, 15:40
Donatorska Grupa

Blinkin 'eck, ne mogu vjerovati da sam je propustila.: D

Isprike SW.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Novi iPod Nano 5. generacije Video za računala i DVD-a na iPod? nulyjeyo Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 1 3. studeni 2009 16:18
USB uređaj nije prepoznat ... Koji USB? Haun Windows Operating Systems 3 19. veljača 2009 18:08
Please help, iPod Nano vozeći mene ispucan olliep13 Multimedija i kodeci 9 14. lipnja 2008 18:39
USB uređaj nije prepoznat yvonnet Drives & Izmjenjivi mediji 2 7. kolovoz 2007 10:51
Problem-Mouse USB uređaj nije prepoznat (mini optički miš) stankanovic General Hardware Chat 12 20. lipnja 2007 11:02
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.