![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam bio nesposoban to učitavanje moje iPod nano na moj laptop. To je Fujitsu Siemens laptop, trčanje sa Windows XP. Slijedili smo upute za instaliranje softvera na laod CD-ROM-a prije spajanja iPod sama. Whenw e onda su se zatraži da priključite iPod to rekao "USB uređaj ne prepoznaje i ne priznaje se u Upravitelj uređaja. Isto se dogodilo kad sam pokušao to povezivanje istog ipod koristeći isti instalirati cd na drugo računalo. Mi smo bili u mogućnosti instalirati i koristiti softver iTunes ovo. Se bilo tko znati zašto je ovo događa? Čuo sam prije toga nisu kompatibilne iPods, ako imate bilo koji drugi glazbeni softver instaliran (imamo ovu u obliku Windows Media Player), ali smo pokušali rmemoving svih takvih programa i nijedan ga je napravio razliku. bilo koji ideja?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Probaj ovo: Prvo, teško napraviti reset vašeg iPod. (Mislim da pritisnite i držite reprodukciju, a zatim pritisnite tipku izbornika). iTunes potpuno ukloniti. Provjerite je li ipod nije spojen na vaš lappy i instalirati iTunes (provjerite da njegove verzije 7, ako je dobio havnt ga je skinuti s interneta). Tada, kada je zatraženo, priložite iPod na lappy. Neki iPods imaju problema s ranijim verzijama iTunes. Također, hard reset bi trebao voditi brigu o svim drugim pitanjima ako instalirate V7 of iTunes ne riješite ga. Ako se to ne radi, molimo Vas post leđa, a ja ću učiniti sve da moja pomoć.
|
| |||
| |||
| Hvala na prijedlogu. JA pokušao to, međutim, ne događa se ništa at svi na ekranu ako pritisnete bilo koju tipku na moj ipod. Pretpostavljam baterija otisla dolje desno .... Kada je priključen na računalo čini finta zujanje / navlake šum, što pretpostavljam je baterija whirring gore? Ništa se pojavljuju na ekranu iako ,.,,,, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imao sam isti problem na mojem 1. posla jutros.
Ta poruka "USB Device ne priznaje" svibanj ne odnose na Vaš iPod, to bi moglo biti u svezi s actuall USB portova, probajte drugu USB uređaja poput digitalnog fotoaparata ili olovkom pogon za potvrdu svojih luka. Na kraju sam opremljeni USB PCI kartica da biste dobili okolo problem što mislim glavne luke su samo pogrešan, Device Manager pokazala nikakvih problema. USB PCI kartica je u osnovi dodaj na karticu koja ide u računalo kako bi dodali više USB portova na stražnjoj strani. Oni su jeftini (£ 15) i to je bio jeftiniji od messing oko s prozora za sat i moj klijent se tereti da ocijeni My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Hvala vam, da se čini da je USB kabel koji ste dobili sa iPod koji je neispravan. I to s triedf prijatelja kabel i Internet utvrde prekid zatim. Thanks for your help! |
|
| |||
| |||
| Blinkin 'eck, ne mogu vjerovati da sam je propustila.: D Isprike SW.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi iPod Nano 5. generacije Video za računala i DVD-a na iPod? | nulyjeyo | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 3. studeni 2009 16:18 |
| USB uređaj nije prepoznat ... Koji USB? | Haun | Windows Operating Systems | 3 | 19. veljača 2009 18:08 |
| Please help, iPod Nano vozeći mene ispucan | olliep13 | Multimedija i kodeci | 9 | 14. lipnja 2008 18:39 |
| USB uređaj nije prepoznat | yvonnet | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 7. kolovoz 2007 10:51 |
| Problem-Mouse USB uređaj nije prepoznat (mini optički miš) | stankanovic | General Hardware Chat | 12 | 20. lipnja 2007 11:02 |
| Thread Tools | |
| |