![]() |
|
| |||
| |||
| אני כבר לא יכול לטעון את ipod NANO הנייד שלי. זהו Fujitsu Siemens הנייד, פועל עם Windows XP. אנחנו אחרי ההוראות כדי להתקין את התוכנה laod CD-ROM לפני חיבור ipod עצמו. E Whenw היו אז בקשה לחיבור ipod אמר את זה "התקן USB לא הכירו" והיא לא הכירו במנהל ההתקנים. אותו הדבר קרה כאשר ניסיתי לחבר את אותו ipod באמצעות תקליטור ההתקנה של אותו למחשב אחר. היינו יכולים להתקין את תוכנת iTunes ולהשתמש זה. מישהו יודע למה זה קורה? שמעתי לפני כן ipods אינן תואמות אם יש לך תוכנות אחרות המותקנות מוסיקה (אנחנו צריכים לעשות את זה בצורה של Windows Media Player) אבל ניסינו rmemoving כל תוכנה כזאת וזה גרם שום הבדל. רעיונות כלשהם???? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה את זה: ראשית, קשה לעשות לאפס את ipod. (אני חושב שאתה לחצו והחזיקו לשחק, ולאחר מכן הקש על התפריט). itunes להסיר לחלוטין. ודא כי ipod הוא לא מחובר lappy שלך ולהתקין itunes (לוודא את גרסה 7, אם יש לך את זה havnt להוריד אותו מהאינטרנט). לאחר מכן, כאשר תתבקש לעשות זאת, כדי לצרף את ipod את lappy. כמה הם ipods מתקשה עם גירסאות קודמות של itunes. כמו כן, קשה לאפס צריך לטפל בכל סוגיות אחרות אם התקנת V7 של itunes לא פותר את זה. אם זה לא עובד, אנא חזור לכתוב ואני מתכוון לעשות את הטוב ביותר כדי לעזור.
|
| |||
| |||
| תודה על ההצעה שלך. ניסיתי את זה, עם זאת, שום דבר לא קורה כלל על המסך אם אני לחצו על כפתור כלשהו ipod שלי. אני מניח את הסוללה יש הלכו ימינה למטה .... כאשר הוא פקוק לתוך המחשב הוא מבצע הטעיה buzzing / רעש מתקתק, אשר אני מניח היא הסוללה whirring למעלה? שום דבר לא מופיעה על המסך למרות ,.,,,, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היה לי בדיוק את אותה בעיה ב 1 העבודה שלי הבוקר.
ההודעה "התקן USB לא הכירו" עלול לא קשור ipod שלך, זה יכול להיות קשור ל actuall יציאות USB, נסה אחר התקן USB כמו מצלמה דיגיטלית או עט הכונן כדי לאשר את היציאות. בסופו של דבר אני מצויד כבל USB-PCI כרטיס להגיע סביב הבעיה כפי שאני חושב הראשי יציאות היו פשוט דפוק, מנהל ההתקנים הראה שום בעיות. כבל USB כרטיס PCI היא למעשה הרחבה של הכרטיס על זה הולך בתוך המחשב כדי להוסיף עוד יציאות USB כדי האחורי. הם זולים (£ 15) וזה היה זול יותר מאשר להתעסק עם חלונות עבור שעה וטעינה כי שיעור הלקוחות שלי המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| תודה לך, כן נראה שזה הוא כבל USB אשר הגיע עם ipod כי היא פגומה. אני triedf אותו עם כבל של חבר והוא עובד בסדר גמור עכשיו. Thanks for your help! |
|
| |||
| |||
| בלינקין '' eck, לא מאמין שפספסתי את זה.: D Apologies SW.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| The New iPod Nano Video דור 5 ל מחשב ו-DVD ל-iPod? | nulyjeyo | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 3 נובמבר 2009 16:18 |
| התקן USB לא מזוהה ... מה התקן USB? | Haun | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 19th פברואר 2009 18:08 |
| אנא עזור, Ipod Nano נסיעה לי משוגע | olliep13 | מולטימדיה רכיבי Codec | 9 | 14th יוני 2008 18:39 |
| התקן USB לא מזוהה | yvonnet | כוננים & נשלפת | 2 | 7 אוגוסט 2007 10:51 |
| עכבר בעיה-התקן USB לא מזוהה (Mini Optical Mouse) | stankanovic | כללי חומרה צ 'אט | 12 | 20 יוני 2007 11:02 |
| שרשרת כלים | |
| |