![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Man nepavyko įkelti savo iPod nano prie mano laptopo. Tai Fujitsu Siemens nešiojamąjį kompiuterį, kuriame veikia Windows XP. Mes laikytis instrukcijų laod Install Software CD-ROM Prieš prijungdami iPod save. Whenw e buvo raginami prijunkite iPod ji sakė: "USB Device nepripažįsta" ir jis nėra pripažintas Device Manager ". Tas pats nutiko, kai aš bandžiau prijungti pats Ipod naudojant tą patį install CD į kitą kompiuterį. Mums pavyko įdiegti iTunes programinę įrangą ir naudoti. Ar kas nors žino, kodėl tai vyksta? Girdėjau, kad iki iPod nėra suderinama, jei turite kitų muzikos programinę įrangą (mes turime šį "Windows Media Player forma), tačiau mes bandėme rmemoving visi tokie programinė įranga ir ji nėra jokio skirtumo. Any ideas?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Try this: Pirma, padaryti Hard Reset jūsų iPod. (Manau jums paspauskite ir palaikykite žaisti, tada paspauskite "Menu"). pašalinti iTunes visiškai. Įsitikinkite, kad ipod yra prijungtas prie jūsų lappy ir įdiekite iTunes (įsitikinkite, kad jos versija 7, jei havnt got it jį atsisiųsti iš interneto). Tada, kai pasirodys, prijunkite iPod lappy. Kai iPod yra problemų su senesnės versijos iTunes. Be to, Hard Reset turėtų rūpintis visus kitus klausimus, jei diegiant V7 iTunes nėra išspręsti. Jei tai neveikia, prašom rašyti Atgal and I'll do my best to help.
|
| |||
| |||
| Ačiū už sugaištą laiką. Aš išbandžiau, tačiau nieko neįvyksta visais ekrane, jei aš paspauskite bet kurį mygtuką ant savo iPod. Manau baterijos praėjo teisę nustatantis .... Kai jis yra prijungtas prie kompiuterio leidžia Svaro buzzing / pažymint triukšmo, o tai manau yra baterija whirring up? Niekas ekrane nors ,.,,,, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turėjau tokią pačią problemą mano 1. darbą šį rytą.
Ši žinutė "USB Device nepripažįsta" negali būti susiję su jūsų iPod, tai gali būti susiję su actuall USB, pabandykite kitą USB įrenginį, kaip skaitmeninės kameros ar švirkštimo priemonę vairuoti patvirtinti savo uostus. Galų gale aš įrengta USB PCI Norėdami išspręsti problemą, kaip aš manau, kad pagrindiniai uostuose buvo tiesiog klaidingas, Device Manager, neturėjo jokių problemų. USB PCI iš esmės yra add-on "kortelę, kuri eina viduje kompiuterio pridėti daugiau USB prie Atgal. Jie yra pigūs (£ 15) ir tai buvo pigiau nei Messing around with Windows for valandą ir mokesčių mano klientui, kad norma Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ačiū, taip atrodo, kad jis yra USB kabelis, kad atėjo su iPod, kad yra klaidingas. Aš triedf jai draugo kabeliu ir dabar veikia puikiai. Thanks for your help! |
|
| |||
| |||
| Blinkin 'Eck, can't believe I missed that.: D Apologies SW.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naujas Ipod Nano 5. Generation Video Kompiuteris ir DVD į iPod? | nulyjeyo | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | 3 lapkritis 2009 16:18 |
| Įrenginys USB neatpažintas ... Kas USB device? | Haun | Windows "operacinės sistemos | 3 | 19 vasaris 2009 18:08 |
| Please Help, Ipod Nano Driving Me Crazy | olliep13 | Multimedia & Codecs | 9 | Birželis 14, 2008 18:39 |
| Įrenginys USB neatpažintas | yvonnet | Drives & Removable Media | 2 | 7 rugpjūtis 2007 10:51 |
| Pelės Problemų USB neatpažintas (Mini Optical Mouse) | stankanovic | General Hardware Chat | 12 | Birželis 20, 2007 11:02 |
| Temos įrankiai | |
| |