![]() |
|
| |||
| |||
| Man nav bijis iespējams ielādēt manu ipod nano ar savu portatīvo datoru. Tas ir Fujitsu Siemens portatīvo datoru, darbojas ar Windows XP. Mums jāievēro instrukcijas laod Install Software cd-rom before connecting iPod pati. Whenw e pamudināja pēc tam pievienojiet ipod tā teica: "USB Device neatzīst", un tas nav atzīts Device Manager. Pats notika, kad es mēģināju savienot paša ipod, izmantojot pašu install cd ar citu datoru. Mums bija iespēja instalēt iTunes programmatūru un lietot to. Vai kāds zina, kāpēc tā notiek? Esmu dzirdējis pirms šīs ipods nav saderīgs, ja jums ir kādas citas mūzikas instalēto programmatūru (mums ir tas kā Windows Media Player), bet mēs mēģinājām rmemoving visi tāda programmatūra un tai nav nekādas starpības. any ideas?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Try this: Pirmkārt, to grūti atiestatīt jūsu iPod. (Es domāju, ka jūs nospiediet un turiet spēlēt, pēc tam nospiediet taustiņu izvēlnē). noņemt iTunes pilnībā. Pārliecinieties, ipod nav saistīta ar jūsu lappy un instalēt iTunes (pārliecinieties, vai tā versiju 7, ja jūs havnt got to lejupielādēt no interneta). Tad, kad tiek prasīts, pievienojiet iPod lappy. Daži ipods ir grūtības ar vecākām versijām iTunes. Arī cietais reset vajadzētu rūpēties par citiem jautājumiem, ja instalējot V7 iTunes neatrisina to. Ja tas nedarbojas, lūdzu post atpakaļ, un es darīšu manos spēkos, lai palīdzētu.
|
| |||
| |||
| Thanks for your suggestion. Es to izmēģināju, tomēr, nekas nenotiek visos uz ekrāna, ja es nospiediet jebkuru pogu uz my ipod. Es pieņemu, akumulators devies tiesības uz leju .... Kad tas ir pieslēgts datoru padara izliekties buzzing / atzīmējot troksni, kuru es uzņemtos ir baterija whirring up? Nekas ka uz ekrāna parādās kaut ,.,,,, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man bija tieši tā pati problēma, manā 1. darbu šorīt.
Šī ziņojuma "USB Device neatzīst" nedrīkst saistīti ar jūsu iPod, tas varētu būt saistīts ar actuall USB ports, izmēģiniet citu USB ierīci, piemēram, digitālo kameru vai pildspalvu disku, lai apstiprinātu tās ostās. Šajā sakarā es aprīkots USB PCI karti apiet problēmu, kā es domāju, ka galvenajām ostām bija tikai bojātu, iekārtu vadītājs parādīja problēmas. USB PCI karte ir pamatā papildus karti, kas iet iekšā jūsu datorā, lai pievienotu vēl USB porti to atpakaļ. Tie ir lēti (£ 15) un tas bija lētāk nekā messing aptuveni ar logiem stundu un lādēšanas manu klientu, ka likme Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Paldies, jā, šķiet, ka ir USB kabelis, kas nāca ar iPod, ir kļūdains. Es triedf to ar drauga kabeli un tas works fine now. Thanks for your help! |
|
| |||
| |||
| Blinkin 'Eck, nevar uzskatīt Es nokavēju, ka.: D Apologies SW.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |