![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
I nie były w stanie załadować mój ipod nano do mojego laptopa. Jest to Fujitsu Siemens laptop, działa z systemem Windows XP.
My po instrukcje do laod Zainstaluj oprogramowanie CD-ROM przed podłączeniem iPoda sama. E Whenw były następnie do podłączenia iPoda to powiedział: "Urządzenie USB nie ujmuje i nie jest ujmowany w Menedżerze urządzeń. To samo stało się przy próbie podłączenia samego iPoda przy użyciu tej samej instalacji cd do innego komputera. Byliśmy w stanie zainstalować iTunes oprogramowania i korzystać z tego. Czy ktoś wie dlaczego tak się dzieje? Słyszałem, że przed iPody nie są kompatybilne jeśli masz jakiekolwiek inne oprogramowanie muzyczne (mamy to w postaci Windows Media Player), ale próbowaliśmy rmemoving wszystkie takie oprogramowanie i wykonane żadnej różnicy. jakieś pomysły?? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Try this:
Po pierwsze, czy twardy reset iPoda. (Myślę, naciśnij i przytrzymaj odtworzyć, a następnie naciśnij przycisk menu). iTunes całkowicie usunąć. Upewnij się, że iPod nie jest podłączony do lappy i zainstalować iTunes (upewnij się, że jego wersji 7, jeśli havnt got to go pobrać z Internetu). Następnie, po pojawieniu się monitu, podłączyć iPoda do lappy. Niektóre iPody mają problemy z wcześniejszych wersji programu iTunes. Ponadto twardy reset powinien zadbać o wszelkich innych kwestiach, jeśli instalujesz V7 z iTunes nie rozwiązuje go. Jeśli to nie działa proszę post back and I'll do my best to help.
|
|
|
|||
|
|||
|
Dziękujemy za propozycję. Próbowałem to jednak nic się nie dzieje w ogóle, jeśli na ekranie i naciśnij dowolny przycisk na mój ipod. Zakładam baterii wzrosła aż .... Kiedy jest podłączona do komputera czyni zwód buczący / Ticking Noise, które sądzę jest bateria whirring up? Nic nie pojawia się na ekranie, choć ,.,,,,
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Miałem dokładnie ten sam problem na my 1st pracy dziś rano.
To komunikat "Urządzenie USB nie ujmuje" może nie związane z iPoda, to może być związane z actuall portów USB, spróbuj innego urządzenia USB takie jak cyfrowy aparat fotograficzny lub pen drive, aby potwierdzić swoje porty. W końcu I wyposażone USB karta PCI się wokół problemu, myślę, że główne porty były tylko wadliwy, menedżer urządzeń wykazały żadnych problemów. USB PCI karta jest po prostu dodać na karcie jest wewnątrz komputera, aby dodać więcej portów USB z tyłu. Są tanie (£ 15) i była tańsza niż messing okolice z okien na godzinę i opłat moich klientów, że stopa My System: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Dziękuję, tak wydaje się to, że kabel USB wraz z iPoda, który jest wadliwy. I to z triedf znajomego kabel i to działa dobrze już teraz. Dziękujemy za pomoc!
|
|
|
|||
|
|||
|
Blinkin "eck, can't believe I missed that.: D
Przepraszamy SW.