![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Eu am fost în imposibilitatea de a-mi încărca iPod nano la sistemul meu laptop. Este un laptop Fujitsu Siemens, care rulează cu Windows XP. Am urmat instrucţiunile pentru a instala software-ul laod de CD-ROM-ul înainte de a conecta iPod sine. Whenw e apoi s-au solicitat să se conecteze la iPod-o a spus că "nu a recunoscut USB Device" şi nu este recunoscută în Device Manager. Acelaşi lucru sa întâmplat şi când am încercat să vă conectaţi la acelaşi iPod utilizând acelaşi CD pentru a instala pe un alt computer. Ne-am putea instala software-ul iTunes şi de a folosi acest lucru. Stie cineva de ce se întâmplă? Am auzit că, înainte de ipods nu sunt compatibile Dacă aveţi orice alte software-ul instalat de muzică (avem acest lucru în formularul de Windows Media Player), dar am încercat rmemoving toate astfel de software-ul şi-l face nici o diferenţă. orice idei???? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Incearca asta: În primul rând, a face un hard reset de iPod-ul. (Cred că vă ţineţi apăsat juca, apoi apăsaţi pe meniu). iTunes elimina complet. Asiguraţi-vă că iPod nu este conectat la lappy şi instala iTunes (Asiguraţi-vă că sa versiunea 7, daca havnt-am prins-l descărcaţi de pe internet). Apoi, când vi se solicită, ataşaţi la iPod la lappy. Unele ipods sunt probleme cu versiunile anterioare de iTunes. De asemenea, hard reset ar trebui să aibă grijă de orice alte probleme dacă instalarea v7 de iTunes nu se rezolva. Dacă aceasta nu funcţionează, vă rugăm să posta inapoi si voi face tot ce pot pentru a ajuta.
|
| |||
| |||
| Vă mulţumim pentru sugestii. Am incercat-o, cu toate acestea, nu se întâmplă nimic, la toate pe ecran dacă i apăsaţi orice buton de pe iPod. Presupun că bateria a mers drept în jos .... În cazul în care este conectat la un computer se face o fentă zbârnâitor / bifarea de zgomot, care i asume este bateria zbârnâit sus? Nimic nu apare pe ecran, deşi ,.,,,, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am avut exact aceeaşi problemă pe 1st meu loc de muncă în această dimineaţă.
Acest mesaj "USB Device nu a recunoscut" poate nu au legătură cu iPod-ul, ar putea fi legate de actuall porturi USB, să încercaţi un alt dispozitiv USB ca un aparat de fotografiat digital sau pix de unitate pentru a confirma porturile sale. In final, am montat un dispozitiv USB PCI pentru a obţine în jurul problemei aşa cum cred că principalele porturi au fost doar defecte, Device Manager a arătat nici o problema. Un USB PCI carte este, în principiu, un add-on card, care merge in interiorul PC-ului dumneavoastră pentru a adăuga mai multe porturi USB la partea din spate. Acestea sunt ieftine (£ 15) şi a fost mai ieftin decât în jur de joc cu ferestre pentru o oră şi încărcarea meu client că rata Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Mulţumesc, da, se pare că este cablul USB care a venit cu iPod, care este defect. Am triedf-o cu un prieten de cablu şi funcţionează bine acum. Vă mulţumim pentru ajutor! |
|
| |||
| |||
| Blinkin '' Eck, pot să cred că am pierdut.: D Scuzele SW.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Marcaje |