menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

IPod nano USB zariadenia, ktoré nie je rozpoznaného

Reply

Thread Tools
Old 24. apríla 2007, 06:38
Nový člen skupiny

Default IPod nano USB zariadenia, ktoré nie je rozpoznaného

Bol som schopný načítať môj ipod nano do môjho notebooku. Jedná sa o notebook Fujitsu Siemens, prevádzku so systémom Windows XP.

My nasledovať inštrukcie na laod Inštalácia software na CD-ROM pred pripojením prehrávača iPod samotnom. Whenw e boli vyzvaní, aby potom pripojiť iPod to povedal: "USB Device nebola uznaná" a nie je uznaný v Správcovi zariadení. To isté sa stalo, keď som sa snažil spojiť rovnaké iPod pomocou rovnakého CD nainštalovať na iný počítač.

Boli sme schopní nainštalovať softvér iTunes a používať to.

Vie niekto, prečo sa to deje? Počul som, že pred iPody nie sú kompatibilné, ak máte nejaké ďalšie hudobné softvér (máme to v podobe Windows Media Player), ale sme rmemoving všetkých takéhoto softvéru a to sa žiadny rozdiel.
akékoľvek nápady??
Old 24. apríla 2007, 08:36
Darcu Skupina

Zkus tohle:

Po prvé, to tvrdý reset vášho iPod. (Myslím, že stlačíte tlačidlo play, potom stlačte tlačidlo menu).

iTunes úplne odstrániť.

Uistite sa, že ipod nie je pripojený k vášmu Lappy a nainštalujte iTunes (uistite sa, že jeho verzia 7, ak ste havnt máš stiahnuť z internetu).

Potom, keď budete vyzvaní, pripojte iPod k Lappy.

Niektoré iPody majú problémy s predchádzajúcimi verziami aplikácie iTunes. Tiež sa ťažko reset by mala dbať o všetkých ďalších otázkach, ak inštalujete V7 na iTunes nie je jeho riešenie.

Ak toto nefunguje, prosím, poštou späť a budem robiť moje najlepšie pomôcť.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 24. apríla 2007, 08:44
Nový člen skupiny

Ďakujeme za Váš podnet. Zkoušel jsem to, ale nič sa nedeje vôbec na obrazovku aj keď žiadne tlačidlo na môj iPod. Predpokladám, že batéria má právo šla dole .... Keď je zapojený do počítača sa vytvorí omdlít bzučení / ticking hluk, ktorý sa aj predpokladať, batérie whirring hore? Nič objavujú na obrazovke keď ,.,,,,
Old 24. apríla 2007, 09:03
Administrátor Skupina

Mal som presne ten istý problém na mojom 1. pracovné ráno.

Že správa "USB Device nebola uznaná" nemusí súvisieť s vašim ipod, mohlo by to byť v súvislosti s aktuálnou USB porty, skúste iný USB zariadení ako sú digitálny fotoaparát alebo pero snahe potvrdiť svoje prístavy.

Na konci som montovať USB PCI kartu získať okolo problému, myslím, že hlavné prístavy sú len chybná, správca zariadenie nevykazuje žiadne problémy.

A PCI USB karta je v podstate o add-on kartu, ktorá je vnútri počítača pridať ďalšie porty USB na zadnej strane.

Sú lacné (15 libier), a to bolo lacnejšie ako umazávání okolo okien za hodinu a nabíjanie môj zákazník, že miera

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24. apríla 2007, 09:08
Nový člen skupiny

Ďakujem, áno, zdá sa, že je USB kábel, ktorý prišiel s ipod, ktorá je chybná. I triedf ho kamarátovi to kábel a to funguje teraz. Ďakujeme za vašu pomoc!
Old 24. apríla 2007, 15:40
Darcu Skupina

Blinkin''Eck, nemôže veriť, že som vynechal.: D

Ospravedlňujeme SW.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nový iPod nano 5. generácie Video k počítaču a DVD na iPod? nulyjeyo Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 1 3.listopadu 2009 16:18
USB Device nepozná ... Čo USB zariadenia? Haun Operačné systémy Windows 3 19. február 2009 18:08
Prosím pomôžte, iPod nano jazdy som blázon olliep13 Multimedia & Kodeky 9 14. júna 2008 18:39
USB Device nebol rozpoznaný yvonnet Drives & Removable Media 2 7. augusta 2007 10:51
Mouse Problem-USB zariadenie nebolo uznané (mini optická myš) stankanovic Všeobecné Hardware Chat 12 20. jún 2007 11:02
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.