![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам био немоћан за учитавање моје иПод нано на мој лаптоп. То је Фујитсу Сиеменс лаптоп, трчање са Уиндоус КСП. Следили смо упутства за инсталирање софтвера на лаод ЦД-РОМ-а пре спајања иПод сама. Ухену е онда су се затражи да прикључите иПод то рекао "УСБ уређај не препознаје и не признаје се у Управља уређаја. Исто се догодило кад сам покушава за повезивање истог ипод користећи исти инсталирате цд на друго рачунар. Ми смо били у могућности да инсталирате и користите софтвер иТунес ово. Се било ко кноткле зашто је ово дешава? Чуо сам пре тога нису компатибилне иПодс, ако имате било који други музички софтвер инсталиран (имамо ову у облику Уиндоус Медиа Плаыер), али смо покушали рмемовинг свих таквих програма и ниједан га је направио разлику. било који идеја?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пробај ово: Прво, тешко направити ресет вашег иПод. (Мислим да притисните и држите репродукцију, а затим притисните тастер менија). иТунес потпуно уклоните. Проверите је ли ипод није спојен на ваш лаппы и инсталирате иТунес (проверите да његове верзије 7, ако је добио хавнт га је скинути са интернета). Тада, када је затражено, приложите иПод на лаппы. Неки иПодс имају проблема са ранијим верзијама иТунес. Такође, хард ресет би требало да води бригу о свим другим питањима ако инсталирате В7 оф иТунес не решите га. Ако се то не ради, молимо Вас пост леђа, а ја ћу учинити све да моја помоћ.
|
| |||
| |||
| Хвала на предлогу. ЈА суђен то, међутим, не дешава се ништа ат сви на екрану ако притиснете било који тастер на мој ипод. Претпостављам батерија отисла доле десно .... Када је прикључен на рачунар чини финта зујање / навлаке шум, што претпостављам је батерија ухирринг горе? Ништа се појављују на екрану иако ,.,,,, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имао сам исти проблем на мом 1. посла јутрос.
Та порука "УСБ Девице не признаје" мај не односе на Ваш иПод, то би могло бити у вези са ацтуалл УСБ портова, пробајте другу УСБ уређаја попут дигиталног фотоапарата или оловком погон за потврду својих лука. На крају сам опремљени УСБ ПЦИ картица за добити около проблем што мислим главне луке су само погрешан, Девице Манагер показала никаквих проблема. УСБ ПЦИ картица је у основи додај на картицу која иде у рачунар како би додали више УСБ портова на задњој страни. Они су јефтини (£ 15) и то је био јефтинији од мессинг око са прозора за сат и мој клијент се терети да оцијени Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Хвала вам, да се чини да је УСБ кабл који сте добили са иПод који је неисправан. И то са триедф пријатеља кабл и то утврде прекид затим. Тханкс фор ыоур хелп! |
|
| |||
| |||
| Блинкин 'ецк, не могу веровати да сам је пропустила.: Д Извињења СУ.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |