az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

IPod Nano USB Aygıtı değil Recognized

Reply

Konu Araçları
Old 24 Nisan 2007, 06:38
Yeni Üye Grubu

Default IPod Nano USB Aygıtı değil Recognized

Ben benim laptop için iPod Nano yükleyemedi var. It is a Fujitsu Siemens dizüstü bilgisayar, Windows XP ile çalışıyor.

Biz Install Software laod için yönergeleri takip cd-rom bağlanmadan önce kendisini iPod. Whenw E sonra iPod it "USB Aygıtı" ve tanınmış değil Aygıt Yöneticisi'nde tanınan olmadığını söyledi bağlanmak istenir oldu. Aynı şeyi ben aynı iPod başka bir bilgisayara cd yüklemek aynı kullanarak bağlanmaya çalıştım olmadı.

Biz iTunes yazılımı yüklemeniz ve bu kullanım başardık.

Herkes neden oluyor biliyor mu? Eğer herhangi bir müzik yazılımı yüklü önce uyumlu değildir Ipods vardır I (Windows Media Player formu bu var) duymuştum ama tüm bu yazılım rmemoving denedim ve hiçbir fark yaptı.
herhangi bir fikir??
Old 24 Nisan 2007, 08:36
Bağış Grubu

Bu deneyin:

Öncelikle, iPod'unuzun sabit araştırma yapmak. (Sana basın ve çalma tutun, sonra da menü) düşünüyorum.

tam iTunes kaldırın.

Emin iPod için lappy bağlı değil yapma ve iTunes yüklemek (emin olan versiyon 7, eğer internetten indirebilirsiniz var havnt) olun.

Daha sonra, zaman Sorulduğunda, lappy için iPod ekleyin.

Bazı Ipods iTunes önceki sürümleri ile sorun yaşıyorsanız. Eğer çözmezse iTunes ve V7 yükleyerek Ayrıca, sabit sıfırlamak diğer konular bakmak gerekir.

Bu lütfen geri sonrası çalışmıyor ve yardım etmek için elimden gelenin en iyisini yapacağız.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 24 Nisan 2007, 08:44
Yeni Üye Grubu

Öneriniz için teşekkür ederiz. Eğer benim iPod üzerinde herhangi bir tuşa basın Ben denedim, ancak hiçbir şey ekran üzerinde olur. Ben pil doğru .... aşağı gitti varsayalım Bir bilgisayara takılı olduğunu bir aldatmaca uğultu yapar / which I kabul gürültü, bez batarya kadar pırpır etme nedir? Hiçbir şey ekranda görünen ancak ,.,,,,
Old 24 Nisan 2007, 09:03
Yönetici Grubu

Ben 1. iş bu sabah aynı sorunu vardı.

Bu mesaj "USB Aygıtı" iPod ile ilgili olmayabilir tanımaz, bu actuall USB için, bir dijital fotoğraf makinesi veya kalem sürücü gibi bağlantı noktaları doğrulamak için başka bir USB cihazı denemek ilgili olabilir.

Ben ana bağlantı noktaları sadece, aygıt yöneticisi hatalı olduğunu sorun gösterdi düşünüyorum Sonunda ben soruna geçici almak için USB PCI kart monte.

USB PCI kart temelde bir ekleyin-PC'niz içindeki geri daha fazla USB eklemek gider kartında.

Bunlar ucuz olan (£ 15) ve bir saat pencereli çevresinde oynamayı ve müşteri şarj daha ucuz olduğunu oranı

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24 Nisan 2007, 09:08
Yeni Üye Grubu

, Evet, bunu iPod hatalı ile gelen USB kablosu olduğu gibi teşekkürler. Bir arkadaşınızın kablosu ile triedf ve iyi çalışır. Thanks for your help!
Old 24 Nisan 2007, 15:40
Bağış Grubu

Blinkin 'Eck, bu cevapsız inanamıyorum.: D

Apologies SW.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından