![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ben benim laptop için iPod Nano yükleyemedi var. It is a Fujitsu Siemens dizüstü bilgisayar, Windows XP ile çalışıyor.
Biz Install Software laod için yönergeleri takip cd-rom bağlanmadan önce kendisini iPod. Whenw E sonra iPod it "USB Aygıtı" ve tanınmış değil Aygıt Yöneticisi'nde tanınan olmadığını söyledi bağlanmak istenir oldu. Aynı şeyi ben aynı iPod başka bir bilgisayara cd yüklemek aynı kullanarak bağlanmaya çalıştım olmadı. Biz iTunes yazılımı yüklemeniz ve bu kullanım başardık. Herkes neden oluyor biliyor mu? Eğer herhangi bir müzik yazılımı yüklü önce uyumlu değildir Ipods vardır I (Windows Media Player formu bu var) duymuştum ama tüm bu yazılım rmemoving denedim ve hiçbir fark yaptı. herhangi bir fikir?? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bu deneyin:
Öncelikle, iPod'unuzun sabit araştırma yapmak. (Sana basın ve çalma tutun, sonra da menü) düşünüyorum. tam iTunes kaldırın. Emin iPod için lappy bağlı değil yapma ve iTunes yüklemek (emin olan versiyon 7, eğer internetten indirebilirsiniz var havnt) olun. Daha sonra, zaman Sorulduğunda, lappy için iPod ekleyin. Bazı Ipods iTunes önceki sürümleri ile sorun yaşıyorsanız. Eğer çözmezse iTunes ve V7 yükleyerek Ayrıca, sabit sıfırlamak diğer konular bakmak gerekir. Bu lütfen geri sonrası çalışmıyor ve yardım etmek için elimden gelenin en iyisini yapacağız.
|
|
|
|||
|
|||
|
Öneriniz için teşekkür ederiz. Eğer benim iPod üzerinde herhangi bir tuşa basın Ben denedim, ancak hiçbir şey ekran üzerinde olur. Ben pil doğru .... aşağı gitti varsayalım Bir bilgisayara takılı olduğunu bir aldatmaca uğultu yapar / which I kabul gürültü, bez batarya kadar pırpır etme nedir? Hiçbir şey ekranda görünen ancak ,.,,,,
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ben 1. iş bu sabah aynı sorunu vardı.
Bu mesaj "USB Aygıtı" iPod ile ilgili olmayabilir tanımaz, bu actuall USB için, bir dijital fotoğraf makinesi veya kalem sürücü gibi bağlantı noktaları doğrulamak için başka bir USB cihazı denemek ilgili olabilir. Ben ana bağlantı noktaları sadece, aygıt yöneticisi hatalı olduğunu sorun gösterdi düşünüyorum Sonunda ben soruna geçici almak için USB PCI kart monte. USB PCI kart temelde bir ekleyin-PC'niz içindeki geri daha fazla USB eklemek gider kartında. Bunlar ucuz olan (£ 15) ve bir saat pencereli çevresinde oynamayı ve müşteri şarj daha ucuz olduğunu oranı Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
, Evet, bunu iPod hatalı ile gelen USB kablosu olduğu gibi teşekkürler. Bir arkadaşınızın kablosu ile triedf ve iyi çalışır. Thanks for your help!
|
|
|
|||
|
|||
|
Blinkin 'Eck, bu cevapsız inanamıyorum.: D
Apologies SW.