![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я був не в змозі завантажити мій IPOD NANO на моєму ноутбуці. Це ноутбук Fujitsu Siemens, працює з Windows XP. Ми виконали всі необхідні кроки по laod Install Software CD-ROM перед підключенням IPOD себе. E Whenw було запропоновано підключитися IPOD він сказав: "Пристрій USB не визнаються і не визнаються за допомогою диспетчера пристроїв. Те ж саме сталося, коли я спробував поєднати те ж IPOD використовуючи той же інсталяційний диск до іншого комп'ютера. Нам вдалося встановити ITunes програмного забезпечення і використовувати це. Хто-небудь знає, чому це відбувається? Я чув до цього Ipods не є сумісними, якщо у вас є будь-яке інше програмне забезпечення встановлено музика (у нас це у формі Windows Media Player), але ми намагалися rmemoving таке інше програмне забезпечення, і не має значення. будь-які ідеї?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте це: По-перше, зробити жорстке скидання вашого Ipod. (Я думаю, натиснути і утримувати гру, натисніть клавішу меню). ITUNES видалити повністю. Переконайтеся в тому, IPOD, не підключених до lappy і встановити ITUNES (переконайтеся, що його версія 7, якщо ви отримали цей havnt завантажити його з Інтернету). Потім, коли буде запропоновано, додайте до IPOD lappy. Деякі Ipods виникли проблеми з більш ранніми версіями ITUNES. Крім того, жорстке скидання повинен дбати про будь-яких інших питань, при установці з V7 ITUNES не вирішити. Якщо це не працює, будь ласка пост тому, і я зроблю все можливе, щоб допомогти.
|
| |||
| |||
| Спасибі за вашу пропозицію. Я намагався це, однак, нічого не відбувається в усіх на екрані, якщо натиснути на будь-яку кнопку на моєму Ipod. Я вважаю, акумулятор вдався вниз .... Коли він підключений до комп'ютера робить фінт дзижчання / цокання шум, який я вважаю, є акумулятор тріщати Up? Ніщо не з'являється на екрані, хоча ,.,,,, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я мав точно таку ж проблема виникла у мене 1 роботу сьогодні вранці.
Це повідомлення "Пристрій USB не розпізнається" може не пов'язані з вашим IPOD, це може бути пов'язано з actuall портів USB, спробуйте інший USB-пристрої, як цифрові камери або Pen Drive підтвердити свої порти. Врешті-решт я вставив PCI Card USB обійти проблеми, як я думаю, що основні порти були просто помилковими, диспетчер пристроїв показав ніяких проблем. USB PCI Card в основному додати-на карту, яка йде всередині комп'ютера, щоб додати більше портів USB на задній. Вони дешеві (£ 15), і було дешевше, ніж возитися з вікнами на годину і зарядки мого клієнта, що ставки Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Спасибі, так, здається це кабель USB, що постачається з IPOD, що несправний. Я triedf його з кабелем одного, і вона тепер працює відмінно. Дякуємо за вашу допомогу! |
|
| |||
| |||
| Ек Блінкін'', не можу повірити, що я пропустив.: D Вибачення SW.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |