![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה רשמי. Toshiba פשוט עשה בהצהרה אומר, "לא תוכל עוד לפתח, לייצר ולשווק HD-DVD players and recorders." הפסקת הנגן ואת recorders ממוקדות עבור מארס 2008. היקף הייצור של כונני דיסק HD-DVD עבור מחשבים ומשחקים יסתיים ב באותה מסגרת זמן. עם זאת, Atsutoshi Nishida, נשיא ומנכ"ל של תאגיד עשה Toshiba Toshiba יהיה לומר כי "תמשיך להעריך את עמדתה של המחברת משולבים מחשבים עם כונני HD-DVD." זהו זה חברה, את פורמט המלחמה נגמרה, יש Blu-Ray ניצח. הודעות לעיתונות מלאה לאחר ההפסקה.
עדכון: חוץ מזה נאמר: "לא מתכנן" ללכת Blu-Ray במהלך Q & A, Toshiba מחויבים אגירה HD-DVD מקליט מדיה עבור מי הבעלים של HD-DVD recorders. אלה יהיו הנמכרים באופן מקוון. באשר לעתיד HD-DVD התוכנה משחרר, מר Nishida יכול רק לומר: "זה לא העסק שלנו, איננו יכולים לחזות את העסק." אה באמת? היא חוסר כותרים חדשים על פלטפורמה מת באמת כל כך קשה לנחש? Toshiba מכריזה Discontinuation של HD-DVD עסקים 19 פברואר, 2008 החברה ממשיכה להתמקד על Championing לצרכן גישה לתוכן High Definition טוקיו - Toshiba החברה הודיעה היום כי היא התחייבה א עיון מעמיק את האסטרטגיה הכוללת של HD-DVD ו החליטה לא תוכל עוד לפתח, לייצר ולשווק HD DVD players and recorders. החלטה זו התקבלה לאחר שבוצעו לאחרונה השינויים העיקריים בשוק. Toshiba ימשיך, עם זאת, כדי לספק תמיכה מלאה מוצר ולאחר-מכירות שירות לכל בעלי Toshiba מוצרי HD-DVD. HD-DVD פותח להציע לצרכנים לגשת לעבר affordable המחיר באיכות גבוהה, High Definition תוכן וכן להכין אותם הדיגיטלי התכנסות של מחר בו מזיגה של מוצרי חשמל ו-IT תמשיך להתקדם. "אנחנו בקפידה את הערכה לטווח ארוך ממשיך את ההשפעה של מה שנקרא 'הדור הבא פורמט מלחמה' ו למסקנה כי החלטה מהירה תהיה הטובה ביותר לעזור לפתח את השוק", אמר Atsutoshi Nishida, נשיא ומנכ"ל של Toshiba Corporation. "למרות שאנו מאוכזבים של החברה ויותר מכך, עבור הצרכן, האמיתי המוני ההזדמנויות בשוק High Definition התוכן נשארת היא שלא נוצל Toshiba ו שניהם יכולים להשתמש וקבעת את הכישרון, טכנולוגיה קניין רוחני דיגיטלי לבצע התכנסות למציאות. " Toshiba ימשיכו להוביל חדשנות, במגוון רחב של טכנולוגיות באופן המוני כונן שוק גישה High Definition תוכן. אלו כוללים יכולת גבוהה זיכרון NAND Flash, קטן בטופס גורם כוננים קשיחים, הדור הבא CPUs, עיבוד חזותי, ו אלחוטי ו טכנולוגיות הצפנה. החברה צופה לבצע הבא הכרזות ברחבי אסטרטגי התקדמות שילוב טכנולוגיות אלה. Toshiba יתחילו להקטין משלוחים של HD-DVD players and recorders כדי ערוצים קמעונאיים, מכוון עבור הפסקת עסקים אלה עד סוף חודש מרץ 2008. Toshiba גם תוכניות לסוף נפח הייצור של HD-DVD כונני דיסקים מסוג זה עבור יישומים כמו מחשבים ומשחקים, באותו פרק זמן, עדיין תמשיך לעשות מאמצים כדי לעמוד בדרישות הלקוח. החברה תמשיך להעריך את עמדתה של המחברת משולבים מחשבים עם כונני HD-DVD הכולל את המחשב האישי בתוך העסק ביחס לעתיד שוק הביקוש. החלטה זו לא תשפיע על מחויבות של Toshiba-DVD רגיל, והחברה תמשיך לשווק נגני קונבנציונאלי ו recorders. Toshiba מתכוונת להמשיך לתרום את התפתחותה של תעשיית ה-DVD, כחבר פורום ה-DVD, ארגון בינלאומי, עם כמה חברות 200 חברות, מחויבים דיון ו הגדרה של אופטימום דיסק אופטי פורמטים הצרכן ואת הקשורות תעשיות. Toshiba גם מתכוונת לשמור על יחסי שיתוף פעולה עם חברות שהצטרף עם Toshiba לעבוד כדי לבנות את HD-DVD בשוק, כולל Universal Studios, Paramount Pictures, DreamWorks ו אנימציה יפנית ו ו המרכזיים האירופית ספקי תוכן בידור על הצד, כמו גם מנהיגים על תעשיית ה-IT, כולל מיקרוסופט, אינטל, HP ו. Toshiba יהיה אפשרי ללמוד שיתוף פעולה עם חברות אלו בעתיד הזדמנויות עסקיות, תוך ניצול של נכסי רבים שנוצרו באמצעות פיתוח של HD-DVD. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| לא זה קרה לפני הרבה זמן? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeh אבל אני חושב על ידי הצהרה זו Toshiba הוא מסמר בתוך ארון מתים
|
| |||
| |||
| אולי שלה, כי אין לי עניין ב HD או Blue Ray אבל מישהו יכול להסביר את ההבדל? Ive שאלו היו אבל כל עוד יש לי היה "Blue Ray מחזיקה HD שחקנים" ו-Google לא היה הרבה עזרה. |
|
| |||
| |||
| Blu Ray הוא גדול והיה לו עוד סרטים של החברה גיבוי זה כל כך HD DVD ירד hiland Toshiba יש כעת הפסיקו לבצע אותם. Blu Ray מחזיקה 25gb (כיור יחיד) 50gb (שכבה כפולה) HD-DVD מחזיקה 15gb (שכבה אחת) 30gb (שכבה כפולה) |