az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Bu resmi's: HD DVD, biçim savaş artık bitti öldü

Reply

Konu Araçları
Old 7 Nisan 2008, 04:38
Yönetici Grubu

Default Bu resmi's: HD DVD, biçim savaş artık bitti öldü

Bu resmi's. Toshiba sadece bir açıklama, "artık, HD DVD oynatıcılar ve kaydediciler üretim ve pazar geliştirme söyleyerek yaptı." Oyuncu ve kaydediciler ve bırakma Mart 2008 için hedeflenir. PC'ler ve oyunlar için HD DVD disk sürücüleri hacmi üretim aynı süre içinde sona erecektir. Ancak, Atsutoshi Nishida, Başkan ve CEO Toshiba Corporation mi Toshiba'nýn olacak, "demek entegre HD DVD sürücüleri ile dizüstü bilgisayarlar yerini değerlendirmek devam." İşte bu millet, biçim savaş's üzerinde, Blu-ray kazandı vardır. Bir aradan sonra Tam basın açıklaması.

Güncellemek: "Bir plan" için Blu-ray Q & A, Toshiba sırasında belirten yanısıra stockpiling HD DVD kayıt medyaya olan HD DVD kaydediciler kendi için kararlı. Bu satılan olacak satırı. Gelecekte HD DVD yazılımı sürümleri için olduğu gibi, Bay Nishida sadece söyleyebiliriz, "öyle değil iş olduğunu, onların iş öngöremez." Oh gerçekten mi? Ölü bir platform üzerinde yeni başlıkların eksikliği gerçekten çok zor tahmin etmeye?

Toshiba Duyurdu kesilmesi HD DVD Firmalar

19 Şubat 2008

Firma Remains Championing Tüketici Erişim için Yüksek Tanımlı İçerik Odaklı

TOKYO - Toshiba Corporation bugün bu HD DVD için genel stratejisinin ayrıntılı bir inceleme üstlenmiştir ve ilan artık, HD DVD oynatıcılar ve kaydediciler üretim ve pazar gelişecektir karar verdi. Bu karar pazarda son büyük değişiklikler aşağıdaki yapılmıştır. Toshiba Ancak tam ürün desteği ve vermeye devam edecektir Toshiba HD DVD ürünlerinin tüm sahipleri için satış sonrası servis.

HD DVD yüksek için uygun bir fiyat-kalite, yüksek tanımlı içerik at erişim tüketicilere sunmak için geliştirildi ve yarının dijital yakınsama için burada ilerlemesi tüketici elektroniği ve füzyon ve devam edecektir hazırlamak.

"Dikkatle ve 'yeni nesil savaş biçimi' de devam eden ve uzun vadeli etkileri değerlendirildi ve hızla karar en iyi pazar geliştirmeye yardımcı olacaktır sonucuna," Atsutoshi Nishida, Başkan ve CEO Toshiba Corporation dedi. "Biz şirket ve daha da önemlisi için, tüketici için bir hayal kırıklığı olduğunu, yüksek tanımlı içerik için gerçek kitle pazar fırsatı delinmemiş kalır ve Toshiba de mümkün ve gerçeğe dijital yakınsama yapmak için yetenek, teknoloji ve fikri mülkiyet haklarını kullanmak için kararlı. "

Toshiba yenilik liderliğini, teknolojileri gibi geniş bir yüksek tanımlı içerik için kitle pazarına erişim alacak devam edecektir. Bu yüksek kapasiteli NAND flash bellek, küçük form faktörü sabit disk sürücüleri, yeni nesil CPU'lar, görsel işleme ve kablosuz ve şifreleme teknolojileri yer alıyor. Şirket, bu yakınsama teknolojileri stratejik ilerleme çevresinde önümüzdeki duyurular yapmak için bekliyor.

Toshiba perakende kanal HD DVD oynatıcılar ve kaydediciler ve gönderiler azaltmak için, bu iş bırakma için Mart 2008 sonuna kadar hedef başlar. Toshiba da PC'ler ve oyun aynı zaman olduğu gibi bu tür uygulamalar için HD DVD disk sürücüleri hacmi üretim sonunda planlıyor, ancak çabalarının müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için yapmaya devam edecektir. Şirket, gelecekte pazar talebine göre genel PC işletme içinde entegre HD DVD sürücüleri ile dizüstü bilgisayarlar yerini değerlendirmeye devam edecektir.

Standart DVD Toshiba taahhütleri üzerinde olacak değil etki Bu karar, ve şirketin geleneksel DVD oynatıcılar ve kaydediciler pazar olmaya devam edecektir. Toshiba DVD sektörün gelişimine katkıda bulunmayı da, DVD Forum, 200 üye şirketler, tartışma kararlı bir uluslararası kuruluş ve tüketiciye ve ilgili sanayi için en iyi optik disk biçimlerini tanımlayan bir üyesi olarak devam etmek niyetindedir.

Toshiba de Toshiba ile, Universal Studios, Paramount Pictures ve DreamWorks Animation ve eğlence tarafında büyük Japon ve Avrupa içerik sağlayıcıların yanı sıra, liderler de dahil olmak üzere, HD DVD pazarı oluşturmak için çalışmaya katılan firmalar ile işbirliğine ilişkileri sürdürmek niyetinde HP, Microsoft, Intel gibi IT sanayi, ve. Toshiba, birçok varlıkları HD DVD geliştirilmesi yoluyla oluşturulan kullanarak gelecekteki iş olanakları için bu şirketler ile olası işbirliği çalışacağız.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7 Nisan 2008, 08:36
Yasak Grubu

Bu bir süre önce oldu değil mi?
Old 7 Nisan 2008, 08:42
Bağış Grubu

yeh ama Toshiba bu beyanı çok tabuta çivi olduğunu

Benim Sistemi: Benimki

İşlemci (ler):
AMD Athlon çift çekirdekli
Anakart:
winfast 6600
RAM hafıza:
3GB
Grafik Kartı (ler):
MSI 8600GT
Ses Kartı:
bazı ucuz DX9 5,1
Sabit Disk (ler):
Optik Sürücü (ler):
Case / PSU:
Soğutma:
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
Cibox 1440 x 900
İşletim Sistemi (ler):
Vista
Old 7 Nisan 2008, 09:25
Bağış Grubu

Belki onun çünkü ancak HD veya mavi ışın bir ilgi var birisi farkı açıklayabilir misiniz?
Ive başka ama tüm Ben "mavi ışın oyuncu HD" ve Google fazla yardım değildi sahibi var istedi.
Old 7 Nisan 2008, 09:43
Yasak Grubu

Blu Ray daha büyük ve daha filmi firma çok HD DVD düştü Toshiba şimdi bunları yaparken durduğunda hiland dışarı desteğini's vardı.

Blu Ray) 25gb (tek Laver tutar
50gb (çift katman)

HD DVD 15gb (tek katmanlı) sahiptir
30GB (çift katman)
Reply

Register

Bookmarks