![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, тому я зацікавлений в покупці HDD 2 ідентичні, і я дивився на Seagate 500GB 7200,11 з 32 Мб кеш-пам'яті. Моє питання такий, що ж насправді кеш і виступаємо за те, що його мета на жорсткі диски? Чи є різниця між 32MB & 16mb кеш? Надії хтось може допомогти. Tnx |
|
| |||
| |||
| Кеш використовується для буферизації зчитує інформацію з диска ESP. У читанні вперед, так 32Mb повинна бути більш реагування.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Seagate 250GB Зовнішній жорсткий диск видалення вірусів | wooda2 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 10 серпня 2009 14:33 |
| Установка Windows та перегородки 500Gb Seagate жорстких дисків | Kristijan | Операційні системи Windows | 1 | 9 червня 2009 04:02 |
| Brand New Seagate SATA Жорсткий диск не працює | stevevjai | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 12 лютого 2009 02:15 |
| Без комп'ютера б виявити мій Seagate зовнішній жорсткий диск? | Енді | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 9 січня 2009 09:12 |
| Seagate 500GB Зовнішній жорсткий диск USB2 | kieran0103 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 18 травня 2007 14:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |