A lil βοήθεια που χρειάζονται. Δικαίωμα ... Είμαι εδώ γιατί έχω ένα PC που αγόρασα για £ 75 από έναν άντρα στο Canterbury. Το PC έχει εργαστεί πρόστιμο, αν και λίγο αργή. Τώρα, το πρόβλημά μου είναι ότι ήρθε με ένα δίσκο CD που λειτούργησε πλήρως. Επίσης, ήρθε με ένα DVD που εργάζεται .... δεν σε όλα. Προσπαθώ σύνδεσή του, πηγαίνετε στο boot up και θα επιστρέψει με Primary Slave: ATAPI ασυμβίβαστες. Αναζήτηση για το σφάλμα αυτό, λέει ίσως σύνδεσμοι, που ελέγχεται, ή BIOS δεν γίνει σωστά. Μέχρι να πάω στο BIOS, να τροποποιήσει Primary Slave Αυτόματη ρύθμιση. Αποθήκευση και έξοδος ... τώρα λέει "Primary Slave: HDD λάθος". Στη συνέχεια, προσπαθεί για την εκκίνηση και δεν κάνει τίποτα. Μέχρι να πάω πίσω στο BIOS, να τροποποιήσει Primary Slave χρήστη τη ρύθμιση, κάντε επανεκκίνηση και θα κάνει το ίδιο. Τώρα είμαι κοντά στο τέλος της σχοινίο μου. Δεν έχω πολύ υπομονή αριστερά σοβαρά και είμαι απογοητευμένος που δεν μπορεί να επιλύσει αυτό το θέμα. Υπάρχει κάποιος που έχει κάποια ιδέα για το πώς να το πριν από τον υπολογιστή μου είναι ένα φορτίο του μετάλλου στον κάλαθο των αχρήστων;
Όσο για ηχεί λίγο ... διοικών. Δεν εννοώ να είναι. Λοιπόν συγνώμη όλους. |