![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Persze ... Azért vagyok itt, mert a PC-én vásárolt 75 £ egy srác Canterburyben. A számítógép nem működik jól, bár egy kicsit lassú. Nos, az én problémám is jött a CD-meghajtó, hogy tökéletesen működött. Meg is jött a DVD-meghajtó, ami működik .... Egyáltalán nem. Próbálom csatlakoztatásáért, akkor indítható, és úgy jön vissza Primary Slave: ATAPI összeférhetetlen. Kerestünk, hogy a hiba, azt mondja, lehet, csatlakozók, amit ellenőrizni, vagy a BIOS-ban nem történt meg megfelelően. Akkor én megyek be a BIOS megváltoztathatja Primary Slave az automatikus beállítás. Mentés és kilépés ... Most azt mondja, "Primary Slave: HDD hiba". Aztán megpróbálja boot és nem csinál semmit. Akkor én megyek vissza a BIOS-t, változtassa Primary Slave felhasználói beállítás, újraindítás, és nem ugyanaz. Most vége felé én lekötőknek. Nem sok türelem bal és súlyosan csalódott vagyok, hogy nem tudja megoldani ezt. Csinál akárki volna valami ötlete, hogyan lehet ezt a fajta előtt a számítógépet válik terhelés fém a bin? Ami a hangzás egy kicsit ... parancsoló. Én nem értem, hogy lehet. Szóval apologies mindenkinek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye a jumperekkel r meg rossz meg Rong ezek mind IDE meghajtók?
| |||
| |||
| Megvan válogatni ... volt olyan egyszerű, hogy ez hülyeség. A DVD-meghajtó volt a Mester, nem rabszolga. Ez ellentétes a merevlemezre. Köszi a segítséget anyways! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha nagyon bosszantó, ha a válasz joga szerint az orra
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Help needed | teenee23 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 7 | 30. december 2008 13:34 |
| Hey all, segíteni kell | robk89 | Általános fémáru Chat | 14 | 21. november 2007 10:53 |
| Help needed | aeroken1 | Általános fémáru Chat | 8 | 22. augusztus 2007 06:42 |
| Help needed | doomjeffs | Vírus, kémprogram és biztonság | 2 | 12. augusztus 2007 04:37 |
| Téma eszközök | |
| |