![]() |
|
| |||
| |||
| נכון ... אני כאן כי יש לי מחשב קניתי עבור £ 75 מ בחור Canterbury. ה-PC עובדת מצוין, אם כי קצת איטי. עכשיו, הבעיה שלי היא באה עם התקליטורים זה עובד באופן מושלם. כמו כן, הגיע עם ה-DVD זה עובד .... בכלל לא. אני מנסה חיבור זה, ללכת עד האתחול והוא יחזור עם ראשי Slave: ATAPI תואם. חיפשת את זה בטעות, אומר אולי connectors, שבו בדקתי, או ה-BIOS הוא לא נעשה כראוי. אז אני נכנס ל-BIOS, ראשי Slave לשנות הגדרה אוטומטית. שמור ויציאה ... עכשיו זה אומר "ראשית Slave: HDD שגיאה". אחר כך היא מנסה האתחול ואת לא עושה כלום. אז אני חוזר אל ה-BIOS, לשנות ראשית Slave המשתמש הגדרה מחדש והיא עושה את אותו הדבר. עכשיו אני סמוך לסוף לקשור שלי. אין לי הרבה סבלנות עזב ואני ברצינות מתוסכל כי אני לא יכול לפתור את זה. האם מישהו יש לך מושג כיצד למיין את זה לפני המחשב שלי הופך לטעון מתכת של bin? מבחינת צליל קצת ... commanding. אני לא מתכוון להיות. אז Apologies כולם. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye בחר את המגשרים R טעות להגדיר rong הם כל כונני IDE?
| |||
| |||
| יש לי את זה מיון ... זה היה כל כך פשוט זה טיפשי. כונן ה-DVD מוגדר כ היה אדון, לא סלאבית. זה היה מתנגש עם הכונן הקשיח. תודה על העזרה בכל מקרה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha שלו מאוד מרגיז כאשר התשובה נכונה מתחת לאף
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה הדרוש | teenee23 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 7 | 30 דצמבר 2008 13:34 |
| היי כולם, יש צורך לעזור | robk89 | כללי חומרה צ 'אט | 14 | 21st נובמבר 2007 10:53 |
| עזרה הדרוש | aeroken1 | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 22 אוגוסט 2007 06:42 |
| עזרה הדרוש | doomjeffs | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 2 | 12th אוגוסט 2007 04:37 |
| שרשרת כלים | |
| |