| Right ... Aš esu čia, nes aš PC nusipirkau už £ 75 iš Kenterberyje vaikinas. PC dirba gerai, nors šiek tiek lėtai. Dabar, mano problema yra jis atėjo su CD-ROM, kurie dirbo puikiai. Jis taip pat atėjo su DVD-ROM, kuris veikia .... ne visi. Bandau prisijungti, eikite į įkrauti ir jis grįžta su Pradinis Slave: ATAPI nesuderinama. Ieškota kad klaida, sako gal jungtys, kurią aš patikrinti, ar BIOS nėra daroma tinkamai. Taigi aš einu į BIOS, pakeisti Pradinis Vergų persijungimo į automatinio nustatymo. Išsaugoti ir išeiti ... Now it says "Primary Slave: HDD klaida". Tada jis bando paleisti ir nieko nedaro. Taigi aš grįžti į BIOS, pakeisti Primary Slave į vartotojo nustatymus, iš naujo ir jis pats. Dabar aš esu šalia mano pririšti pabaigos. Aš neturiu daug kantrybės kairę ir aš labai nusivylęs, kad aš negaliu išspręsti šią problemą. Ar kas nors turite idėją, kaip šis Rūšiuoti prieš mano kompiuteris tampa metalo krovinį į šiukšlių dėžę?
Kaip skamba šiek tiek ... vadas. I don't mean to reikia. Taigi atsiprašome visiems. |