![]() |
|
| |||
| |||
| Right ... Es esmu šeit tāpēc, ka man ir PC I nopircis par £ 75 no guy in Canterbury. PC ir strādājusi naudas sodu, kaut mazliet lēna. Tagad mana problēma ir tā ieradās ar CD disku, kas darbojās perfekti. Tā arī nāca ar DVD disku, kas darbojas .... nepavisam. Mēģinu savienojot to, ejiet uz zābaku augšu, un tas nāk atpakaļ ar Primary Slave: ATAPI savienojami. Meklēja šo kļūdu, saka varbūt savienotāji, ko es jāpārbauda, vai BIOS nav izdarīts pareizi. Tāpēc es ieiet BIOS mainīt Primary Slave līdz automātiskās iestatījumu. Saglabātu un izietu ... tagad saka: "Primary Slave: HDD error". Tad tā mēģina to zābaku, un tas nekas. Tāpēc es dodos atpakaļ uz BIOS mainīt Primary Slave uz lietotāju noteikšanu, restart un tas pats. Tagad es esmu pie beigām manas saites. Man nav daudz pacietības pa kreisi, un es esmu ļoti vīlies, ka es nevaru atrisināt to. Vai kāds ir kāda ideja, kā sakārtot šo, pirms mana datora kļūst metāla kravu bin? Kā skan mazliet ... komandējošs. Es nedomāju būt. Tā atvainošanās visiem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye savu džemperi r noteikts nepareizi noteikts Rong tie visi ide diskus?
| |||
| |||
| I got it sorted ... tas bija tik vienkārši tas ir stulba. DVD diska tika noteikta kā Master, ne vergu. Tas bija pretrunā ar cieto disku. Paldies par palīdzību anyways! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha tās ir ļoti nepatīkamas, ja atbilde ir tiesības saskaņā ar degunu
|
| Bookmarks |