A lil niezbędną pomoc. Prawo ... Jestem tutaj, ponieważ mam PC Kupiłem for £ 75 od faceta w Canterbury. Komputer został roboczych dobrze, choć trochę powolna. Teraz mój problem jest przyszedł z CD, że pracował idealnie. To także przyszli z DVD, który działa .... wcale. I spróbuj się połączyć, należy przejść do rozruchu i wraca z Primary Slave: ATAPI niezgodne. Szukano na ten błąd, że może złącza, które sprawdzane, czy system BIOS nie jest wykonane prawidłowo. Więc idę do BIOS-u, zmienia Primary Slave Auto ustawienie. Zapisz i wyjść ... teraz mówi, "Primary Slave: HDD błąd". Następnie próbuje uruchomić i nic nie robi. Więc wróć do BIOS, Primary Slave, aby zmienić ustawienia użytkownika, uruchom ponownie i to samo. Teraz jestem blisko końca mojego uwięzi. Nie mam dużo cierpliwości lewo i jestem poważnie sfrustrowani, że nie mogę rozwiązać ten problem. Czy ktoś ma pomysł, jak tego rodzaju przed mój komputer staje się załadować z metalu w bin?
Co do brzmienia trochę ... komendanta. I don't mean to be. Więc wszyscy przeprosiny. |